ΚΟΙΝΩΝΙΑ
04/04/2017 15:11 EEST | Updated 04/04/2017 15:12 EEST

Brexit: Ευκαιρίες και Απειλές - Ημερίδα από το Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο

Getty Images/iStockphoto

Ημερίδα για τις ευκαιρίες αλλά και τους κινδύνους για τις ελληνικές επιχειρήσεις του εργαζόμενους και τους φοιτητές, τόσο κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων Μ. Βρετανίας και Ε.Ε για το BREXIT, αλλά και κατά την «επόμενη μέρα», μετά την ολοκλήρωσή τους, διοργανώνει το Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο με την υποστήριξη της INTEREL, εξειδικευμένης, πολυεθνικής εταιρείας public affairs.

Η πρωτοβουλία διοργανώνεται με τη συνεργασία του Βρετανικού Συμβουλίου, του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου, του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων, της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, και του Συλλόγου Αποφοίτων Ελλήνων Φοιτητών του London School of Economics.

Η ημερίδα φιλοξενείται από τη Eurobank και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Απριλίου (ώρα προσέλευσης 9 π.μ.) στο Mέγαρο Μποδοσάκη, Λεωφ. Αμαλίας 20. Αποτελεί την πρώτη εκδήλωση ενός στρατηγικού σχεδίου δράσης για τη μελέτη, τη συζήτηση και την προώθηση προτάσεων γύρω από το Brexit που συντονίζει το Ελληνοβρετανικό Επιμελητήριο.