ΚΟΙΝΩΝΙΑ
13/04/2017 06:54 EEST | Updated 13/04/2017 11:03 EEST

Βίκυ Σταμάτη: Γνωστός Έλληνας προσφέρθηκε να πληρώσει τα 200.000 ευρώ για την εγγύηση του Τσοχατζόπουλου

Eurokinissi

Στην αποκάλυψη ότι γνωστός Έλληνας προσφέρεται να καταθέσει την εγγύηση των 200.000 ευρώ για την αποφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου , προχώρησε η σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικά σταθμό ALPHA.

«Γίνεται ένας αγώνας δρόμου, δεν έχει δείξει κανείς από όσους ευεργετήθηκαν, ενδιαφέρον. Πριν μιλήσω στην εκπομπή, δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από έναν άγνωστο, ο οποίος μου είπε “ότι υπάρχει λύση”» είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Σταμάτη.

«Υπάρχουν άνθρωποι με άλφα κεφαλαίο. Μου πρότεινε με ονοματεπώνυμο να καταθέσει το ποσό, ώστε ο κύριος Τσοχατζόπουλος να οδηγηθεί στην ελευθερία. Το θέμα είναι να το δεχτεί ο ίδιος» προσέθεσε.

Σχολιάζοντας την κατάσταση της υγείας του Άκη Τσοχατζόπουλου, η Βίκυ Σταμάτη είπε: «O γιατρός, ο οποίος τον χειρούργησε, μου είπε το εξής: "Kυρία Σταμάτη ο κύριος Τσοχατζόπουλος είναι 77 ετών, μέσα του είναι 98 ετών, είναι όλος σάπιος».

Η κ. Σταμάτη αναφέρθηκε παράλληλα στη σχέση της με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως τον λάτρεψε, ωστόσο δεν παρέλειψε να του επιρρίψει ευθύνες. «Του το χρέωσα πολλές φορές. Δεν αισθάνομαι ρετσινιά, διότι είναι αβάσιμη, αθεμελίωτη και στηρίχτηκε σε ψευδομάρτυρες» σημείωσε.

Διαβάστε ακόμη:

Sponsored Post