ΚΟΙΝΩΝΙΑ
19/04/2017 03:18 EEST | Updated 19/04/2017 03:31 EEST

Δύο βιασμοί γυναικών μέσα σε λίγες ώρες σε Λήμνο και Σέρρες

AntonioGuillem via Getty Images
Sad woman after abuse crying under the water in the shower

Δύο υποθέσεις βιασμών απασχόλησαν την Αστυνομία σε Λήμνο και Σέρρες.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας ένας 32χρονος από την Αλβανία εισέβαλλε, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, σε σπίτι στην περιοχή Άγιος Δημήτριος στη Μύρινα Λήμνου. Ο δράστης επιτέθηκε εναντίον της 32χρονης ιδιοκτήτριας από τη Ρουμανία, την ξυλοκόπησε και στη συνέχεια τη βίασε. Το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα ειδοποιήθηκε λίγο αργότερα και συνέλαβε τον 32χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό. Το θύμα εξετάστηκε από ιατροδικαστή και μεταφέρθηκε σε αρμόδιο κοινωνικό φορέα για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης.

Λίγες ώρες νωρίτερα στον Αχινό Σερρών ένας 26χρονος από την Αλβανία, σύμφωνα με την καταγγελία, επιτέθηκε και βίασε μία 35χρονη γυναίκα από την Ρουμανία, ενώ στην συνέχεια την εγκατέλειψε σε άθλια κατάσταση σε δρόμο του χωριού. Σε βάρος του δράστη, ο οποίος συνελήφθη, εκκρεμούσε απόφαση απαγόρευσης εισόδου στην Ελλάδα, ενώ μαζί του συνελήφθη και ένας 32χρονος ομοεθνής του, ο οποίος του παρείχε κατάλυμα. Και σε αυτή την περίπτωση ο δράστης με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Το ίδιο πρωί στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας συνελήφθη ένας 26χρονος από την Αλβανία, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης για απόπειρα βιασμού που είχε γίνει πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη. Σε βάρος του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 4 χρόνια και 10 μήνες.

Sponsored Box