ΚΟΙΝΩΝΙΑ
21/04/2017 14:12 EEST | Updated 21/04/2017 14:12 EEST

Ρόδος: 53χρονο «μέντιουμ» κατηγορείται πως βίασε 17χρονη που πήγε να της «ρίξει τα χαρτιά»

sooc

Για τον βιασμό 17χρονης κατηγορείται 53χρονος στη Ρόδο, μετά από καταγγελία της πως την εξανάγκασε δια της βίας σε σεξ στο σπίτι του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «δημοκρατικής», ο 53χρονος θα προσφύγει ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Ρόδου για την αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης με περιοριστικούς όρους.

Όπως αναφέρει η «δημοκρατική», η  έρευνα για την υπόθεση ξεκίνησε την 13η Ιουνίου 2016, όταν η ανήλικη, συνοδευόμενη από την μητέρα της, προέβη σε αυτή την καταγγελία. Η 17χρονη φέρεται να είχε γνωρίσει τον 53χρονο μέσω φίλης της και να πήγαινε συχνά στο σπίτι του για να της προβλέπει το μέλλον, «ρίχνοντας τα χαρτιά».

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 53χρονος την προσκάλεσε ένα βράδυ στο σπίτι του και της πρόσφερε ένα ποτήρι κρασί. Η 17χρονη υποστηρίζει, ότι έχασε τις αισθήσεις της και όταν συνήλθε είδε πως της είχε βγάλει το παντελόνι και βρισκόταν από πάνω της προσπαθώντας να κάνει σεξ μαζί της. Όπως υποστηρίζει, προσπάθησε να τον απωθήσει, οπότε και εκείνος την έπιασε από το λαιμό, την απείλησε και την βίασε.

Κατά την απολογία του, ο 53χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι την επίμαχη ημέρα είχε λάβει αντιβιοτική αγωγή γιατί είχε εγχειριστεί στο πόδι, έφερε ράμματα από την εγχείρηση που τον είχαν καθηλώσει και ότι είχε κάνει χρήση αλκοόλ, με αποτέλεσμα να μην έχει πλήρως τις αισθήσεις του. Επίσης, ισχυρίστηκε ότι ήταν η 17χρονη που προκάλεσε τη σεξουαλική συνεύρεση, καθώς και ότι τον επισκεπτόταν για να της «λέει τα χαρτιά» για να μπορέσει να ξαναφτιάξει τη σχέση της. Ακόμη, ο ίδιος υποστήριξε πως του είχε πει ότι ήταν 22 ετών, ότι τον απειλούσε πως αν δεν τη βοηθούσε θα του έκανε κακό, καθώς και ότι είναι σεξουαλικά ανίκανος.