Αυτό είναι το πιο περίεργο ξενοδοχείο που θα δείτε. Είναι στη μέση του Ατλαντικού και μοιάζει με πλατφόρμα εξόρυξης πετρελαίου

Βρίσκεται 34 μίλια από τις ακτές της Βόρειας Καρολίνα σε μια περιοχή γνωστή ως το «νεκροταφείο του Ατλαντικού», προσφέρει πανοραμική θέα στον ωκεανό αφού βρίσκεται σε ύψος περίπου 26 μέτρων και είναι ίσως το πιο περίεργο ξενοδοχείο που μπορεί να επισκεφθεί κανείς. Πρόκειται για το Flying Pan Tower που βρίσκεται στη μέση ωκεανού και αρκετά μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Από μακριά μοιάζει με ξεχασμένη πλατφόρμα εξόρυξης πετρελαίου αλλά στην πραγματικότητα είναι ένας παλιός φάρος- που φτιάχτηκε μάλιστα το 1854 και σήμερα προσφέρει σε όσους τον επισκεφθούν μια πολύ εναλλακτική εμπειρία διακοπών. Κάτι ανάμεσα σε κάμπινγκ ή σε χαλαρή διαμονή σε ένα σπαρτιάτικο σπίτι πλάι στη θάλασσα.

Το ξενοδοχείο έχει δυνατότητα φιλοξενίας 12 ατόμων- που προφανώς του αρέσει η απομόνωση αλλά δεν θέλουν να πάρουν τα βουνά- και διαθέτει οκτώ κρεβατοκάμαρες (πέντε με διπλά κρεβάτια και τρια με υπέρδιπλα), έξι αιώρες, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μπιλιάρδο και φυσικά πρόσβαση στο internet.

Επίσης προσφέρει τα απαραίτητα λευκά είδη για μια άνετη διαμονή, βασικά προϊόντα διατροφής και υπάρχει και διαθέσιμος σεφ που μπορεί κάποιος να προσλάβει κατά τη διαμονή του.

Το κόστος είναι 598 δολάρια το άτομο ανά δωμάτιο και περιλαμβάνει γεύματα για τρεις ημέρες και δύο νύχτες αλλά και μετακινήσεις με σκάφος. Υπάρχει βέβαια και η δυνατότητα να μετακίνησης με ελικόπτερο.

Για τους επισκέπτες η πιο δημοφιλής δραστηριότητα είναι φυσικά οι καταδύσεις και το ψάρεμα αφού το ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά σε προστατευόμενο ύφαλο γεμάτο παλιά ναυάγια.

Flying Pan Tower Hotel