ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22/04/2017 05:53 EEST | Updated 22/04/2017 05:54 EEST

Κανείς δεν μπορεί να διαχειριστεί το πώς αυτός ο άνδρας κρατάει συντροφιά στην άρρωστη γυναίκα του

Twitter

Ένας άνδρας έχει λιώσει καρδιές σε όλο το διαδίκτυο, καθώς βρήκε έναν υπέροχο τρόπο να κρατήσει συντροφιά στη γυναίκα του κατά τη διάρκεια της θεραπείας της από τον καρκίνο.

Η Marci Newman διαγνώσθηκε με καρκίνο στον θυρεοειδή τον Οκτώβριο και έπρεπε να απομονωθεί για τηn ακτινοβολία της την περασμένη εβδομάδα.

Αλλά αυτό δεν σταμάτησε τον σύζυγό της, Jon, από το να βρει έναν έξυπνο τρόπο να την υποστηρίξει, βάζοντας ένα τραπεζάκι στην πόρτα της κρεβατοκάμαρας τους για να είναι κοντά της.

Η 17χρονη κόρη του ζευγαριού ανέβασε μία φωτογραφία στο Twitter και πραγματικά είναι δύσκολο κάποιος να αντέξει συναισθηματικά το υπέροχο αυτό θέαμα.

«Η μαμά μου πρέπει να μείνει στο δωμάτιό της απομονωμένη κατά τη διάρκεια της ακτινοβολίας της, έτσι ο μπαμπάς μου έβαλε ένα γραφειάκι στην πόρτα για να τις κρατήσει συντροφιά και κλαίω,» έγραψε η Mckenna.

«Πιστεύω ότι είναι τόσο γλυκό που είναι τόσο ερωτευμένοι,» είπε στο BuzzFeed News.

H μαμά της είπε επίσης στο BuzzFeed News: «Ο Jon πάει σε κάθε ραντεβού με τον γιατρό, σε κάθε εξέταση αίματος, σε κάθε εγχείρηση, σε κάθε ακτινοβολία. Όπως μπορείτε να δείτε, ακόμα και εάν δεν μπορεί να είναι δίπλα μου, είναι όσο πιο κοντά μπορεί!»

Όπως ήταν φυσικό, το Twitter τρελάθηκε.

Sponsored Post