ΔΙΕΘΝΕΣ
26/04/2017 05:29 EEST | Updated 26/04/2017 08:35 EEST

H United Airlines πρέπει τώρα να εξηγήσει πώς πέθανε ένας γιγαντιαίος λαγός σε αεροσκάφος της

martince2 via Getty Images
Washington, DC, United States - October 4, 2014: DCA, Reagan National Airport, Washington, DC - View out airport window to airplanes and ramp operations

Η αεροπορική εταιρεία United Airlines είναι αντιμέτωπη με ένα ακόμα σκάνδαλο, όταν ένας γιγαντιαίος λαγός πέθανε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες σε μία πτήση της.

Ο Σάιμον, ο οποίος είχε μήκος 90 εκατοστά και αναμενόταν να γίνει ο μεγαλύτερος λαγός του πλανήτη, βρισκόταν στον χώρο αποθήκευσης αποσκευών ενός Boeing 767 που θα αποχωρούσε από το αεροδρόμιο του Χίθροου με προορισμό τις Ηνωμένες Πολιτείες. Εκεί, θα τον παραλάμβανε ένας διάσημος, ο οποίος δεν έχει κατονομαστεί.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο Σάιμον βρέθηκε νεκρός στο κλουβί μεταφοράς του, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η εκτροφέας του, Ανέτ Έντουαρντς αναφέρει ότι ο λαγός ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και απόλυτα υγιής πριν την επιβίβασή του στο αεροσκάφος, ενώ εξηγεί ότι ο διάσημος αγοραστής του είναι «έξω φρενών» με την συγκεκριμένη εξέλιξη. Η Έντουαρντς ήταν στο παρελθόν κουνελάκι του Playboy.

Υπενθυμίζουμε ότι η αμερικανική αεροπορική εταιρεία είχε προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων, όταν κυκλοφόρησε βίντεο που έδειχνε την ασφάλεια να μεταφέρει σέρνοντας έναν επιβάτη από αεροσκάφος της. Ο επιβάτης είχε πληρώσει το εισιτήριό του, όμως η αεροπορική έκρινε ότι θα έπρεπε να παραδώσει την θέση του σε έναν εργαζόμενο που έπρεπε να πετάξει επειγόντως.