ΔΙΕΘΝΕΣ
08/05/2017 11:03 EEST | Updated 08/05/2017 11:11 EEST

Γοητευτική ρεπόρτερ πήγε να καλύψει διαγωνισμό ομορφιάς...και τελικά τον κέρδισε

leykladay via Getty Images
Beautiful tiara

Μπορεί η δημοσιογράφος Λόρα Γκούντερχαμ να πήγε αρχικά για να καλύψει τον διαγωνισμό ομορφιάς στο Γκρίμσμπι της Βρετανίας για λογαριασμό της τοπικής εφημερίδας Grimsby Telegraph, ωστόσο η κατάληξη ήταν κάπως διαφορετική, καθώς τελικά στέφθηκε...Miss Great Grimsby and District 2017.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας, η Γκούντερχαμ, 24 χρονών, πήρε τον τίτλο από την τρεις φορές εστεμμένη Μίλι Μάργκετς. Η ίδια εργάζεται στην εφημερίδα από τον Σεπτέμβριο του 2016, πιάνοντας δουλειά μια εβδομάδα μετά την αποφοίτησή της από το Πανεπιστήμιο του Λίνκολν. Εστεμμένη έγινε...κατά τύχη, καθώς την είχε εντοπίσει σε κάποια φάση η Μίλι Μάργκετς τον Ιανουάριο, ενώ κάλυπτε δημοσιογραφικά μια από τις οντισιόν. Η ίδια στην αρχή δίσταζε, αλλά τελικά τόλμησε να συμμετέχει- και παράλληλα έκανε μια σειρά ρεπορτάζ για τα άλλα 11 κορίτσια που συμμετείχαν, καθώς και τις φιλανθρωπικές τους δραστηριότητες.

Η Μίλι Μάργκετς είπε για τη νέα εστεμμένη πως λυπάται που χάνει τον τίτλο, αλλά είναι σίγουρη πως η Λόρα θα εκπροσωπήσει επάξια την πόλη. «Το αξίζει, ξεχώρισε πραγματικά. Είναι πραγματικά όμορφη και έχει θαυμάσια προσωπικότητα» είπε σχετικά.