ΚΟΙΝΩΝΙΑ
08/05/2017 07:26 EEST | Updated 08/05/2017 07:27 EEST

Υπάλληλος του ΟΑΕΔ στην Πάτρα εξοικονόμησε ένα εκατ. ευρώ στην υπηρεσία του

Eurokinissi

Στο Δημόσιο υπάρχουν άνθρωποι με ικανότητες και διάθεση προσφοράς, αναφέρεται σε tweet από τον λογαριασμό του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με την υπόθεση του Α. Βώρου, εργαζόμενου του ΟΑΕΔ στην Πάτρα, ο οποίος κατάφερε να εξοικονομήσει περίπου ένα εκατ. ευρώ στην υπηρεσία του.

Αναλυτικότερα, σε δήλωση του πρωθυπουργού για την πρωτοβουλία του κ. Βώρου, αναφέρονται τα εξής:

«Ενημερώθηκα από την Διοίκηση του ΟΑΕΔ για την εξαιρετική πρωτοβουλία του κ. Άγγελου Βώρου, εργαζόμενου του ΟΑΕΔ. Ο κ. Βώρος  υλοποίησε  την αναβάθμιση του τρόπου σύνδεσης όλων των Υπηρεσιών του Οργανισμού με συνολική εξοικονόμηση  για τον ΟΑΕΔ 903.913 ευρώ. Αυτό το έργο βελτίωσε τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες και την καθημερινότητα των εργαζομένων του ΟΑΕΔ».

Όπως πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας, «ο κατασυκοφαντημένος δημόσιος τομέας δείχνει μέσα από αυτό το γεγονός τις τεράστιες του δυνατότητες. Στις δομές του υπάρχουνε πολλοί άνθρωποι με εξαιρετικές ικανότητες και διάθεση προσφοράς. Όταν τους προσφέρονται τα κατάλληλα μέσα και τους παρέχεται η αντίστοιχη εμπιστοσύνη τα αποτελέσματα μπορούν να είναι αξιοσημείωτα».

«Γνωρίζουμε πως το φιλότιμο που αποδεικνύουν υπάλληλοι δεν αρκεί τις περισσότερες φορές για να υπάρχουν θετικά αποτελέσματα για τον πολίτη. Γι’ αυτό εργαζόμαστε καθημερινά για την αποτελεσματική λειτουργία της Δημόσιας Διοίκησης όπως αρμόζει σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα και στους πολίτες της, απέναντι σε όσους μας καλούν σε απαξίωση του δημόσιου τομέα.Συγχαίρω τον κ. Άγγελο Βώρο και τον ευχαριστώ εκ μέρους όλων των πολιτών για την εξαιρετική του αυτή προσπάθεια» κατέληξε ο πρωθυπουργός.