ΔΙΕΘΝΕΣ
13/05/2017 18:36 EEST | Updated 13/05/2017 18:39 EEST

Σκότωσαν τον ανιψιό της σχεδιάστριας μόδας, Carolina Herrera, στη Βενεζουέλα

Ανιψιός της σχεδιάστριας μόδας Carolina Herrera βρέθηκε νεκρός μέσα σε ένα φορτηγό, σε δρόμο κοντά στην πρωτεύουσα της Βενεζουέλας.

Το γραφείο του εισαγγελέα ανέφερε σε δήλωσή του, την Παρασκευή, ότι η σορός του 34χρονου επιχειρηματία Reinaldo Jose Herrera βρέθηκε το προηγούμενο βράδυ κοντά στο Καράκας. Ένας άλλος επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός στον ίδιο τόπο. Η αιτία του θανάτου των δύο ανδρών δεν έχει διευκρινιστεί.

Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Roland Carreno, δήλωσε στο The Associated Press, ότι ο Herrera ήταν ο ανιψιός της γνωστής σχεδιάστριας μόδας. Η εταιρεία της Carolina Herrera δεν σχολίασε όμως αμέσως το συμβάν.

Ωστόσο, σήμερα το Σάββατο, η Carolina Herrera ανέβασε ένα ποστ στο Instagram στη μνήμη του ανιψιού της, κάνοντας λόγο για διαφθορά στη Βενεζουέλα.

«Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για όλα τα συμπονετικά μηνύματα. Η οικογένεια μου και εγώ εκτιμούμε την καλοσύνη σας. Η μόνη μας ελπίδα είναι ότι η τραγική δολοφονία του νεαρού ανιψιού μας, του Reinaldo και του συνάδελφού του Fabrizio, θα συμβάλει στη μάχη κατά της τρομακτικής σφαγής και των δολοφονιών που διαπράττονται ενάντια στη νεολαία μας στη Βενεζουέλα. Τα εκλογικά αποτελέσματα πρέπει να γίνονται σεβαστά. Η κομμουνιστική δικτατορία πρέπει να φύγει», έγραψε στη φωτογραφία η σπουδαία σχεδιάστρια.

Σημειώνεται ότι η Βενεζουέλα διαθέτει τα υψηλότερα ποσοστά δολοφονιών στον κόσμο.

Sponsored Post