ΚΟΙΝΩΝΙΑ
15/05/2017 06:36 EEST | Updated 15/05/2017 06:36 EEST

Το «βιογραφικό» του... μαχαιροβγάλτη που πρωταγωνίστησε στα επεισόδια στο Βόλο

Eurokinissi

Ένας χούλιγκαν, που απεικονίζεται στις κάμερες να μαχαιρώνει «επαγγελματικά», και ακόμα 22 οπαδοί της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, οι οποίοι φέρονται να πρωταγωνίστησαν στα επεισόδια του τελικού κυπέλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ταυτοποιήθηκαν από στελέχη των Υποδιευθύνσεων Αντιμετώπισης της Βίας σε Αθλητικούς Χώρους, Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Οι 15 από αυτούς είναι οπαδοί της ΑΕΚ και οι 8 του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης:

Για εκτεταμένα επεισόδια η δίωξη, κινδυνεύει με -6 ο ΠΑΟΚ, με -3 απειλείται η ΑΕΚ

Ο δράστης που φαινόταν με μαχαίρι να τραυματίζει αντίπαλο οπαδό, πάνω στην αερογέφυρα του σταδίου, ταυτοποιήθηκε. Είναι χούλιγκαν της ΑΕΚ, ο οποίος είχε τραυματιστεί και αυτός και πλέον νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο του Βόλου.

Αρχικά οι αστυνομικοί τον είχαν αναζητήσει στο σπίτι του στην Αθήνα και αργότερα στον Βόλο, όπου τον εντόπισαν στο νοσοκομείο της πόλης, έχοντας και εκείνος τραύματα από μαχαίρι στα πόδια.

Πρόκειται για σεσημασμένο χούλιγκαν, ο οποίος είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για παρόμοιες έκνομες ενέργειες και επεισόδια σε γήπεδα.

Στην Αθήνα, έχουν ταυτοποιηθεί άλλοι 15 οπαδοί της ΑΕΚ, ενώ το αρμόδιο τμήμα της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έχει ταυτοποιήσει 8 οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Σε βάρος όλων των κατηγορουμένων έχει σχηματιστεί δικογραφία ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και άλλων εμπλεκομένων στα θλιβερά επεισόδια.