ΕΙΔΗΣΕΙΣ
17/05/2017 07:46 EEST | Updated 17/05/2017 07:47 EEST

Παρουσιαστής του BBC έπιασε κατά λάθος το στήθος γυναίκας ενώ βρισκόταν σε ζωντανή μετάδοση

Tην Τρίτη το Εργατικό Κόμμα της Βρετανίας εξέδωσε το μανιφέστο του για τις εκλογές που αναμένονται να διεξαχθούν στη χώρα εντός του 2017.

Η ενημερωτική εκδήλωση έλαβε χώρα στο Μπράντφορντ και δημοσιογράφοι από όλη τη γη συγκεντρώθηκαν για να πάρουν συνέντευξη από τους πολιτικούς

Ο πολιτικός αναλυτής Νόρμαν Σμιθ παραχωρούσε συνέντευξη τον παρουσιαστή του BBC Μπεν Μπράουν όταν μια γυναίκα μπήκε στο πλάνο και μάλιστα άρχισε να μιλά στην κάμερα. Ο Μπράουν για να τη βγάλει εκτός πλάνου την έσπρωξε χωρίς να την κοιτάει και άθελά του ακούμπησε το στήθος της. Η γυναίκα εκνευρίστηκε και καθώς έφευγε, χτύπησε τον δημοσιογράφο στον ώμο.

Και όλο αυτό συνέβη ενώ οι δύο άνδρες βρίσκονταν σε ζωντανή μετάδοση.

Χρήστες του Twitter δεν άργησαν να ανακαλύψουν την άτυχη στιγμή και σχολίασαν με καυστικό τρόπο την κίνηση του δημοσιογράφου ο οποίος έσπευσε να δικαιολογήσει την πράξη του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Ατυχής διακοπή της μετάδοσης στο Μπράντφορντ. Προσπάθησα να περιορίσω αυτή τη διακοπή και τότε συνέβη κάτι "περίεργο", τελείως ακούσια», σχολίασε ο δημοσιογράφος, προσπαθώντας να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.