ΕΙΔΗΣΕΙΣ
19/05/2017 04:51 EEST | Updated 19/05/2017 04:51 EEST

Φωτογράφος έμεινε άναυδη όταν ο 7χρονος γιος της με σύνδρομο Down τράβηξε μία παράξενη φωτογραφία

Ένας φωτογράφος έμεινε έκπληκτος όταν ο γιος του που πάσχει από σύνδρομο Down τράβηξε μια εκπληκτική φωτογραφία, θέλοντας να απαθανατίσει αυτό που πιστεύει ότι είναι ο φύλακας άγγελος του, αναφέρει η Daily Mail.

Ο επτάχρονος Άσερ Λάιλις, έβγαλε τη φωτογραφία χρησιμοποιώντας το κινητό τηλέφωνο της μητέρας του Κέρι κατά τη διάρκεια μια πτήσης στο Χιούστον του Τέξας.

Όταν η μητέρα του πήρε πίσω το τηλέφωνο της έμεινε έκπληκτη με αυτό που είδε.

Η κ. Λάιλις έγραψε στη σελίδα της στο Facebook: «Χθες επιστρέφαμε πίσω στο Χιούστον από την Ουάσινγκτον και ο 7χρονος γιος μου μου, που πρόσφατα έχει πάθει εμμονή με το να βγάζει φωτογραφίες με κινητά, ήθελε να βγάλει κάποιες φωτογραφίες από το παράθυρο του αεροπλάνου, αφού πρώτα είχα τραβήξει μερικές μόνη μου, τεντώνοντας το χέρι μου».

«Αφού έβγαλε δεκάδες φωτογραφίες, πήρα το τηλέφωνο πίσω και αργότερα κοιτούσα όλες τις φωτογραφίες για να διαγράψω κάποιες αυτές καθώς δεν είχα αρκετό αποθηκευτικό χώρο».

«Καθώς διέγραφα μερικές από αυτές, έπεσα σε αυτήν, η οποία βρισκόταν ανάμεσα στις δεκάδες φωτογραφίες που απεικόνιζαν σύννεφα και τα φτερά του αεροπλάνου».

Μιλώντας στο Chron.com, η μητέρα είπε: «Γνωρίζουμε εδώ και πολύ καιρό ότι ο Άσερ έχει μια έκτη αίσθηση που σχετίζεται με τις ανάγκες των άλλων. Είτε πρόκειται για μία αγκαλιά ή για ένα χαμόγελο εκείνος απλά πλησιάζει άγνωστους που το έχουν ανάγκη.

«Μας ενημερώνει όταν βλέπει κάτι δείχνοντας και ανοίγοντας τα χέρια του σαν φτερά. Έτσι, γνωρίζουμε ότι μπορεί να βλέπει τους αγγέλους που βρίσκονται γύρω του».

«Πιστεύω ότι είδε τον φύλακα άγγελό του που βρισκόταν έξω από το παράθυρο εκείνη την ημέρα για να τον προστατεύσει από μια μάλλον ανώμαλη απογείωση».

Sponsored Post