ΕΙΔΗΣΕΙΣ
24/05/2017 12:08 EEST | Updated 24/05/2017 12:08 EEST

24χρονη διακινήτρια ναρκωτικών αποφυλακίστηκε και ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο ποστάροντας στο Instagram

Mariana Bazo / Reuters
Michaella McCollum Connolly, cuffed, arrives at court at Sarita Colonia prison in Callao October 1, 2013. McCollum Connolly, of Dungannon in Northern Ireland, and Melissa Reid (unseen), from near Glasgow in Scotland, charged in Peru with drug trafficking, are set to go on trial in Peru on Tuesday and could face up to 18 years in prison if convicted, prosecutors said. The two women were arrested at Lima airport in August after 11 kg (24 lb) of cocaine worth 1.5 million pounds ($2.3 million) was found in their luggage, according to authorities. REUTERS/Mariana Bazo (PERU - Tags: CRIME LAW DRUGS SOCIETY POLITICS)

Μια 24χρονη Ιρλανδή διακινήτρια ναρκωτικών φαίνεται πως έχει μετατραπεί σε σταρ των social media μετά την αποφυλάκισή της, αν και οι επικριτές της είναι πολλοί.

Η Μικαέλα ΜακΚόλουμ είχε καταδικαστεί σε τριετή ποινή κάθειρξης με την κατηγορία ότι προσπάθησε να μεταφέρει ναρκωτικά από το Περού στην Μαδρίτη και εξέτισε την ποινή της σε μια από τις πιο «σκληρές» φυλακές της νοτιοαμερικάνικης χώρας.

Η ίδια κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας και, παρόλο που η δημοσιότητα που απέκτησε ήταν «κακή», κατάφερε να συγκεντρώσει χιλιάδες ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι ζητούσαν την αποφυλάκισή της.

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, η νεαρή έχει αρχίσει να ακολουθεί τα μονοπάτια ενός travel blogger, ποστάροντας φωτογραφίες με τα ταξίδια της στον -κλειδωμένο- λογαριασμό της στο Instagram. Η ίδια έχει ήδη δεχτεί οξεία κριτική για την προβολή του πολυτελή τρόπου ζωής της, καθώς την κατηγορούν ότι προτρέπει τους νέους να ασχοληθούν με το εμπόριο ναρκωτικών για να πλουτίσουν.

«Μην σχολιάζετε την ζωή μου ενώ δεν ξέρετε τίποτα γι' αυτή, εκτός από αυτά που ακούτε στα ΜΜΕ», σχολίασε η ίδια σε φωτογραφία της στο Instagram.