ΕΙΔΗΣΕΙΣ
30/05/2017 05:52 EEST | Updated 30/05/2017 05:52 EEST

Διευκρινίσεις Καραμέρου για το tweet για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. «Ήταν πράγματι μέγας πολιτικός»

eurokinissi

Διευκρινήσεις για την ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο Twitter σχετικά με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη έδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Καραμέρος αφού προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 είπε πως η ανάρτησή του δεν είχε ειρωνική διάθεση- για την αναφορά «μέγας»- και ανέφερε ότι επέλεξε «μέσα σε αυτήν τη συστοιχία συλλυπητηρίων να μιλήσω για τον πολιτικό Μητσοτάκη στην πράξη, να μιλήσω για δύο όρους που είχε εισαγάγει στην πολιτική ζωή».

«Χαρακτήρισα μέγα πολιτικό, όπως και ήταν, τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη» είπε και συνέχισε λέγοντας πως «ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης το 1992 που είχε μιλήσει πρώτος για τον όρο διαπλοκή και είχε κάνει και τον χαρακτηρισμό "χαμαιτυπεία" λίγους μήνες πριν από την πτώση της κυβέρνησής του».

Και κατέληξε «Του πιστώνω ότι στα χρόνια του κοινοβουλευτικού του βίου, μπόρεσε με τον τρόπο που πολιτεύτηκε, σήμερα ένα κομμάτι του τύπου, της διαπλοκής, των κέντρων εκείνων που τον έριξαν -να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, αυτά τα έχει κρίνει η ιστορία- σήμερα να τον υμνούν περισσότερο, το οποίο όμως ενέχει και υποκρισία».