45 χρόνια BCA College: Λαμπρή τελετή αποφοίτησης στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

45 χρόνια BCA College: Λαμπρή τελετή αποφοίτησης στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
bca

Το BCA College, πραγματοποίησε την 45η τελετή αποφοίτησης, τη Δευτέρα 22 Μαΐου, στην αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις των τελευταίων ετών, καθώς το BCA College γιόρτασε τα 45 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας του, ενώ παράλληλα, αποτελεί την πρώτη τελετή αποφοίτησης που πραγματοποιεί το κολλέγιο σε συνεργασία με το βραβευμένο Πανεπιστήμιο του Plymouth της Αγγλίας. Στην λαμπρή εκδήλωση παραβρέθηκαν επιφανείς προσωπικότητες του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου της χώρας.

Κατά την έναρξη της τελετής, χαιρετισμό απηύθυνε ο Προέδρος του BCA, κ. Βασίλης Δασκαλάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στην 45χρονη ιστορία του κολλεγίου και προέτρεψε τους αποφοίτους να παραμείνουν αφοσιωμένοι στο έργο τους. Στη συνέχεια, το λόγο έλαβε η κ. Kate Smith, Πρέσβειρα του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ελλάδα. Μιλώντας στα ελληνικά, αναφέρθηκε στον μεγάλο αριθμό Ελλήνων που σπουδάζουν και διδάσκουν στα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας της, πολλά εκ των οποίων διατηρούν συνεργασίες στην Ελλάδα, με κορυφαία τη συνεργασία του Plymouth με το BCA. Η κα Smith απένειμε τα πτυχία στους αριστούχους αποφοίτους.

Έπειτα, ο κος Κωνσταντίνος Μίχαλος, Πρόεδρος του ΕΒΕΑ, μετά από σύντομο χαιρετισμό προς τους παρευρισκόμενους έδωσε τα πτυχία στους αποφοίτους των προγραμμάτων Business και Shipping. Τέλος, ο κος Ιωάννης Ρέτσος, Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, αφού ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία σε όλους τους αποφοίτους απένειμε τα πτυχία των προγραμμάτων Hospitality, Computer Science και Psychology.

Ακολούθησε τελετή αναγόρευσης του κου Παναγιώτη Πικραμμένου, Προέδρου του Συμβουλίου της Επικράτειας ε.τ., πρώην Υπηρεσιακού Προέδρου της Κυβέρνησης της Ελλάδος, σε επίτιμο διδάκτορα της Νομικής Σχολής του πανεπιστημίου του Plymouth. Ο κος Πικραμμένος αφού ευχαρίστησε το Πανεπιστήμιο και το BCA για την τιμή, παρότρυνε στους αποφοίτους, μετά την ολοκλήρωση των εξαιρετικών σπουδών που τους προσέφερε το BCA, να εργαστούν με προσήλωση και αγάπη σε ό,τι και αν αποφασίσουν να κάνουν στο μέλλον.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ.κ. Δημήτρης Σιούφας, Πρώην Πρόεδρος της Βουλής, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, Αντιπρόεδρος της ΝΔ, η βουλευτής επικρατείας κα Νίκη Κεραμέως, η οποία εκπροσωπούσε τον Πρόεδρο της ΝΔ κο Κυριάκο Μητσοτάκη, ο κ. Θεόδωρος Φορτσάκης, Βουλευτής Επικράτειας, ο κ. Βασίλης Λεβέντης, Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ο κ. Κωνσταντίνος Χατζηδάκης, Βουλευτής, η κ. Εύα Καϊλή, Ευρωβουλευτής, ο κ. Κωνσταντίνος Μενουδάκος, Πρόεδρος Επιτροπής Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και ο κ. Σπύρος Καπράλος, Πρόεδρος της Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το BCA College, με πίστη στις νέες γενιές, προσφέρει σύγχρονα προγράμματα και διδακτική εμπειρία που ανταποκρίνονται στην αγορά εργασίας. Εστιάζοντας στη γνώση και στην υψηλού επιπέδου κατάρτιση, προετοιμάζει εδώ και 45 χρόνια τους μελλοντικούς επαγγελματίες της χώρας στηρίζοντας τους σπουδαστές, στην πράξη.