Αστυνομικοί στην Αυστραλία έβαλαν μεθυσμένο άνδρα για ύπνο και του άφησαν σέλφι στο κινητό του

Αστυνομικοί στην Αυστραλία έβαλαν μεθυσμένο άνδρα για ύπνο και του άφησαν σέλφι στο κινητό του
Facebook

Σε αρκετούς από εσάς θα έχει συμβεί να γυρίσετε σπίτι σας μεθυσμένοι μετά από ένα μεγάλο ξενύχτι και να μην θυμάστε τίποτα από την προηγούμενη νύχτα. Ίσως αναρωτιέστε μάλιστα πώς καταφέρατε να γυρίσετε σώοι και αβλαβείς στο κρεβάτι σας. Σκεφτήκατε όμως ότι ίσως σας βοήθησε κάποιος αστυνομικός;

Ίσως στην Ελλάδα να μην έχουμε ακούσει για πολλές περιπτώσεις όπου η αστυνομία λαμβάνει χρέη νταντάς για μεθυσμένους – ή ίσως κανείς δεν θυμάται να τις διηγηθεί. Στην Αυστραλία ωστόσο, δύο αστυνομικοί άφησαν πίσω τους ίχνη που μαρτύρησαν το επόμενο πρωί ότι έκαναν το χρέος τους απέναντι σε έναν πολίτη που βρισκόταν σε ανάγκη.

Ένας άνδρας από την Τασμανία άνοιξε το κινητό του μετά από νύχτα μεγάλης κατανάλωσης αλκοόλ και βρήκε την σέλφι δύο αστυνομικών με εκείνον στο φόντο, να βρίσκεται ξαπλωμένος στο κρεβάτι του, σκεπασμένος. Ναι, οι αστυνομικοί, όχι μόνο τον είχαν φέρει με το περιπολικό στο σπίτι του, αλλά τον είχαν βάλει για ύπνο.

Η αστυνομία της Τασμανίας δημοσίευσε το περιστατικό στο Twitter, υπενθυμίζοντας στους πολίτες να οργανώνουν σωστά κάθε νυχτερινή τους έξοδο, ώστε να μην χρειαστεί να οδηγήσουν όντας μεθυσμένοι και να είναι σε θέση να καλέσουν κάποιον ταξί.

Δημοφιλή