ΕΙΔΗΣΕΙΣ
08/06/2017 10:45 EEST | Updated 09/06/2017 03:29 EEST

Θανατηφόρα συνάντηση αλιγάτορα με...αεροπλάνο

rypson via Getty Images
Orlando, USA - April 23, 2012: Boeing 757 United Airlines taxiing on Orlando International Airport on October 9, 2013 in Orlando, FL, USA. Boeing 757 was designed to replace Boeing 727 and entered service in 1983.

Το αεροπλάνο θεωρείται ως το πιο ασφαλές μέσο για να ταξιδεύει κάποιος, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι αποκλείεται να έρθει αντιμέτωπος με έναν αλιγάτορα.

Λοιπόν στην Φλόριντα συνέβη και αυτό! Ένας αλιγάτορας σκοτώθηκε πρόσφατα καθώς πήδηξε στο φτερό ενός εν κινήσει αεροσκάφους και χτυπήθηκε θανάσιμα από αυτό.

Σύμφωνα με το WFTV, η συνάντηση με το άγριο ζώο συνέβη την περασμένη εβδομάδα στο αεροδρόμιο του Ορλάντο. Ο πιλότος, τα στοιχεία του οποίου δεν είναι ακόμα γνωστά, διέσχισε τον διάδρομο προσγειώσεων/απογειώσεων με το μικρό τζετ όταν το ζώο πήδηξε προς το φτερό και τελικά χτυπήθηκε από αυτό. Ένας άλλος πιλότος, ο Μπραντ Πιρς δημοσίευσε στο Facebook την τραγική κατάληξη της μοιραίας αυτής συνάντησης.

Το αεροδρόμιο συνορεύει με δύο λίμνες, οπότε η παρουσία του αλιγάτορα στον διάδρομο δεν προκαλεί και τόσο μεγάλη έκπληξη.

Και, φυσικά, είναι η Φλόριντα. Σύμφωνα με το WKMG, υπήρξαν τουλάχιστον τέσσερις συγκρούσεις αεροπλάνων με αλιγάτορες στην πολιτεία από το 1998.