Ο Pedro Almodóvar κεντρικό πρόσωπο της νέας καμπάνιας του οίκου Prada

Ένας σπουδαίος Ισπανός σκηνοθέτης και σεναριογράφος και ένα διάσημο brand από την Ιταλία συναντώνται και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

Στη νέα διαφημιστική καμπάνια 356 series για την ανδρική συλλογή ρούχων για Άνοιξη/Χειμώνα 2017 του οίκου μόδας Prada, κεντρικό πρόσωπο είναι ο Pedro Almodóvar.

Στο διαφημιστικό σποτ του brand με τίτλο Auteur, διάρκειας 30 δευτερολέπτων, ο διάσημος σκηνοθέτης είναι ντυμένος με τη συλλογή ανδρικών ρούχων AW17 της Prada και αξιοποιεί την εμπειρία τού παρελθόντος, προβάλλοντας τις ερμηνευτικές του δυνατότητες.

Τον Pedro Almodóvar φωτογράφισε στην έδρα του οίκου Prada ο Βέλγος φωτογράφος, κινηματογραφιστής Willy Vanderperre.

Ο Almodóvar δημιουργός σημαντικών ταινιών, όπως «Matador», «Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης», «Όλα για τη μητέρα μου» και «Κακή Εκπαίδευση» φορά ρούχα της σειράς 365 της Prada.

«Ένας από τους λίγους εναπομείναντες δημιουργούς στη σύγχρονη κινηματογραφική παραγωγή, ο Ισπανός σκηνοθέτης Pedro Almodóvar τιμάται παγκοσμίως για το αδιαμφισβήτητο δημιουργικό του αποτύπωμα, την ξεχωριστή αισθητική και τη μοναδική, «Almodóvariano» άποψη. «Είναι η προσωποποίηση του αντικομφορμισμού σε όλους τους τομείς» αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)