ΕΙΔΗΣΕΙΣ
15/06/2017 10:10 EEST | Updated 15/06/2017 10:10 EEST

Αυτοί οι γονείς τρώνε μόνο 3 φορές την εβδομάδα και λένε ότι τους «ταΐζει» η ενέργεια του σύμπαντος

Ένας άνδρας και η σύζυγος ζουν ακολουθώντας μία διατροφή χωρίς τρόφιμα και ισχυρίζονται ότι επιβιώνουν μόνο όταν τρώνε ζωμό λαχανικών ή φρούτα λίγες φορές την εβδομάδα, αναφέρει η Daily Mail.

Ο Ακάχι Ριχάρντο, 36 ετών, και η Καμίλα Καστέλο, 34 ετών, που ζουν μεταξύ της Καλιφόρνιας και του Εκουαδόρ, δήλωσαν ότι έχουν ξεχάσει το αίσθημα πείνας και πιστεύουν ότι οι άνθρωποι μπορούν να επιβιώνουν μόνο από την «ενέργεια που υπάρχει στο σύμπαν και μέσα τους».

Η Καμίλα, είναι μητέρα δύο παιδιών και κατάφερε να φάει στερεά τροφή μόνο πέντε φορές κατά τη διάρκεια των εννέα μηνών που ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί.

«Οι άνθρωποι μπορούν εύκολα να ζήσουν χωρίς φαγητό, εφόσον είναι συνδεδεμένοι με την ενέργεια που υπάρχει σε όλα τα πράγματα και με την αναπνοή», είπε η Καμίλα.

Για τρία χρόνια, ο Ακάχι και εγώ δεν τρώγαμε τίποτα και τώρα τρώμε μόνο περιστασιακά αν είμαστε καλεσμένοι κάπο ή αν απλά θέλουμε να δοκιμάσουμε έναν καρπό.

«Στο πρώτο μου παιδί, είχα έναν φυσιολογικό τοκετό. Η πείνα ήταν μια ξένη αίσθηση για μένα. Οι εξετάσεις αίματός μου κατά τη διάρκεια των τριών τριμήνων ήταν άψογες και γέννησα ένα υγιές παιδί.

Η κυρία Καστέλο δήλωσε ότι αισθάνεται «πιο υγιής» και «πιο ευτυχισμένη» ζώντας μόνο αναπνέοντας(breatherian) και ισχυρίζεται μάλιστα ότι αυτός ο τρόπος ζωής τη βοήθησε να ρυθμίσει το βάρος της και να εξαλειφθούν τυχόν συμπτώματα του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου.

Το ζευγάρι, που διδάσκει μαθήματα σχετικά με την αναπνοή, ισχυρίζεται ότι ο «τρόπος ζωής χωρίς τρόφιμα» βελτίωσε την υγεία τους και επέτρεψε να εξοικονομήσουν χρήματα που προηγουμένους ξόδευαν στους λογαριασμούς παντοπωλείων για άλλα αγαθά.

Ο Ακάχι δήλωσε: «Προφανώς, το κόστος ζωής μας είναι πολύ μικρότερο από τις περισσότερες οικογένειες και αυτό μας επέτρεψε να ξοδέψουμε τα χρήματά μας σε πράγματα που πραγματικά έχουν σημασία όπως το ταξίδι και η εξερεύνηση».

Sponsored Post