ΕΙΔΗΣΕΙΣ
15/06/2017 13:01 EEST

Μάτια προβάτων, ποντίκια και ένα «ανδρικό μόριο»: Υπάλληλοι αεροδρομίων αποκαλύπτουν τα πιο παράξενα πράγματα που έχουν βρει σε βαλίτσες

PHILIPPE MERLE via Getty Images
This picture taken on January 23, 2014 shows mice in a box at the Neurosciences rechearch Center CERMEP in Bron, near Lyon. AFP PHOTO / PHILIPPE MERLE (Photo credit should read PHILIPPE MERLE/AFP/Getty Images)

Οι υπάλληλοι ασφαλείας αεροδρομίων αποκαλύπτουν μερικά από τα πιο περίεργα πράγματα που έχουν βρει ποτέ στις αποσκευές των επιβατών - και μερικά από αυτά είναι πραγματικά παράξενα.

Μεταξύ των πιο περίεργων αντικειμένων που βρέθηκαν ποτέ είναι ένα βάζο με μάτια προβάτων, μια βαλίτσα γεμάτη με κούκλες βιτρίνας, 100.000 ψεύτικες λίρες από το γνωστό επιτραπέζιο «Μονόπολη» και ένα ανδρικό μόριο αγάλματος.

Ο κατάλογος με όλα τα παράξενα αντικείμενα συγκεντρώθηκε μέσω της ιστοσελίδας Jetcost.co.uk, η οποία ρώτησε 1.012 άτομα που εργάζονται σε αεροδρόμια.

Τα μαχαίρια, τα εύφλεκτα υγρά και τα πυροβόλα όπλα είναι τα πιο συνηθισμένα πράγματα που έχουν κατασχεθεί από την ασφάλεια αεροδρομίων, αντιπροσωπεύοντας σχεδόν τα μισά από τα κατασχεθέντα αντικείμενα.

Eκπρόσωπος του Jetcost.co.uk δήλωσε: «Δεν είμαστε σίγουροι τι ακριβώς σκέφτονται οι άνθρωποι που μεταφέρουν κάποια από αυτά τα αντικείμενα στις αποσκευές τους!»

Τα δέκα πιο παράξενα αντικείμενα:

1. Το ανδρικό μόριο ενός αρχαιοελληνικού αγάλματος

2. Μια βαλίτσα γεμάτη με χέρια από κούκλες

3. Ένα βάζο με μάτια προβάτων

4. 100.000 λίρες από το επιτραπέζιο «Μονόπολη»

5. Ένα κουτί γεμάτο ζωντανά ποντίκια, που διακινούνται λαθραία για να τα φάνε φίδια

6. Ένα ζωντανό κουνάβι

7. Μια βαλίτσα γεμάτη από κάκτους

8. Χιλιάδες σακούλες με γαρίδες άλμης

9. Δώδεκα σακουλάκια με ζωντανά χρυσόψαρα

10. Πολλαπλά βάζα ομβρίων υδάτων( νερό της βροχής) από διαφορετικές χώρες

Πηγή: Daily Mirror

Sponsored Post