ΕΙΔΗΣΕΙΣ
17/06/2017 13:55 EEST | Updated 17/06/2017 13:56 EEST

Τα πιο επικά αγωνίσματα του τηλεπαιχνιδιού Survivor - και το λιγότερο δημοφιλές

YouTube

Το τηλεπαιχνίδι επιβίωσης «Survivor» έχει αγαπηθεί πολύ από το ελληνικό κοινό, ενώ είναι ιδιαίτερα επιτυχημένο και στο εξωτερικό. Ωστόσο, τα αγωνίσματα στα οποία υποβάλλονται φέτος οι Έλληνες παίκτες διαφέρουν ριζικά από εκείνα των προηγούμενων ετών ή ξένων παραγωγών.

Η ιστοσελίδα «Survivor Fan Wiki» έχει συγκεντρώσει τα περισσότερο και λιγότερο αγαπημένα αγωνίσματα όλων των εποχών, με βάση τις ψήφους των Αμερικανών τηλεθεατών. Σύμφωνα με την λίστα, το πιο αγαπημένο έχει τίτλο «Blind Leading the Blind» (Ο Τυφλός Καθοδηγεί τον Τυφλό) και περιστρέφεται -παραδόξως- γύρω από ένα γιγαντιαίο παζλ.

Το δεύτερο αγαπημένο είναι πολύ ιδιαίτερο και έχει τίτλο «Survivor Menu» (Το Μενού των Επιζώντων). Οι παίκτες καλούνται να δοκιμάσουν τα πιο αηδιαστικά πιάτα που προσφέρει η χώρα στην οποία διεξάγεται το παιχνίδι. Για να κερδίσουν, θα πρέπει να καταπιούν την τροφή και να μην την αποβάλουν από το στόμα ξερνώντας. Για να σας δώσουμε μερικά παραδείγματα σχετικά με τις τροφές που παρουσιάζονται, όταν ο αγώνας διεξάγεται στην Αφρική, οι παίκτες καλούνται να πιουν ένα ποτήρι με αίμα και γάλα αγελάδας, ενώ στο Βόρνεο το μενού έχει σκουλήκια.

Όσον αφορά το λιγότερο αγαπημένο αγώνισμα, αυτό δεν είναι άλλο από το «Thai 21», το οποίο έλαβε χώρα στο αμερικανικό Survivor που διεξήχθη στην Ταϊλάνδη. Σε αυτό, οι παίκτες κλήθηκαν να συγκεντρώσουν όσα περισσότερα σημαιάκια μπορούσαν.

Sponsored Post