Το πατρικό της Jackie Kennedy βγήκε προς πώληση και είναι ακριβώς όσο μεγαλοπρεπές το φανταζόσασταν

Το πατρικό της Jackie Kennedy βγήκε προς πώληση και είναι ακριβώς όσο μεγαλοπρεπές το φανταζόσασταν

Το Merrywood, το τεράστιο κτήμα έκτασης 7 στρεμμάτων στο οποίο μεγάλωσε η ιέρεια του στυλ και πρώτην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Jacqueline Kennedy Onassis, βγαίνει στο σφυρί προς $45.5εκ. Η μεγαλοπρεπής κατοικία, που βρίσκεται στο Potomac River στο McLean της Virginia, κοντά στην Washington, αποτελεί ένα από τα πιο πολύτιμα (κυριολεκτικά και μεταφορικά) κομμάτια της ιστορίας της οικογένειας Kennedy.

Η Jackie Kennedy μετακόμισε στο εν λόγω σπίτι ως παιδί, όταν η μητέρα της παντρεύτηκε τον ιδιοκτήτη της κατοικίας, τον Hugh D. Auchincloss, κληρονόμο της Standard Oil. Άλλοι ένοικοι του σπιτιού στο πέρασμα των χρόνων, υπήρξαν ο Gore Vidal, το power couple της Washington, Wyatt και Nancy Dickerson και ο τωρινός του κάτοχος, ο συν-ιδρυτής της AOL, Steve Case. Επί δεκαετίες το εντυπωσιακό σπίτι είχε φιλοξενήσει κάθε λογής διάσημους, καλλιτέχνες και επίτιμους καλεσμένους, όπως η Nancy και ο Ronald Reagan.

Μέσα σε ένα χώρο 2.136τ.μ. Το Merrywood διαθέτει 9 υπνοδωμάτια, 11 μπάνια και δύο μικρότερα μπάνια, ένα γήπεδο τένις, δύο πισίνες και ένα κέντρο ευεξίας, σύμφωνα με την καταχώρησή του στον κατάλογο του Sotheby's.

Έπειτα, υπάρχει φυσικά η βαριά ιστορία της οικογένειας: οι νέοι ιδιοκτήτες του θα έχουν την ευκαιρία να κοιμούνται στο παλιό υπνοδωμάτιο των Kennedy, το οποίο έχει θέα στο ποτάμι από τον τρίτο όροφο.

«Δεν υπάρχει τίποτα σαν το Merrywood», λέει ο υπεύθυνος μεσίτης Mark Lowham στη HuffPost US. «Καμία ιδιοκτησία δεν έχει αυτό το συνδυασμό ιστορίας, ατόφιας ποιότητας και τοποθεσίας».

GORDON BEALL

Δημοφιλή