ΕΙΔΗΣΕΙΣ
01/07/2017 13:34 EEST | Updated 01/07/2017 13:35 EEST

Ανακοίνωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μουσταφά: Ποτέ δεν είπα ότι η Γερμανία δεν αφήνει την Ελλάδα να εκδώσει τους 8

eurokinissi

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Star», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον Νομό Ροδόπης, Μουσταφά Μουσταφά υποστήριξε ότι η ελληνική κυβέρνηση είχε αποφασίσει την έκδοση τους στην Τουρκία, αλλά η Γερμανία μπλόκαρε την απόφαση.

Συγκεκριμένα, η δήλωσή του -κατά τη Star- είχε ως εξής: «H οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε κρατίδιο της Γερμανίας. Το Βερολίνο εμπόδισε την έκδοση των μελών της FETÖ. Δεν αντέχαμε τις πιέσεις της Τουρκίας αλλά αν τους στέλναμε αυτό θα ενοχλούσε την Γερμανία».

Ο βουλευτής εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία διαψεύδει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την οποιαδήποτε σχέση του με όσα γράφονται στο πρωτοσέλιδο άρθρο της εφημερίδας «Star» Τουρκίας, στο χτεσινό της φύλλο και καταγγέλλει με αποτροπιασμό την εμπλοκή του ονόματός του «σε ένα τέτοιο λιβελογράφημα».

O Μουσταφά Μουσταφά αναφέρει στη δήλωση του:

«Δηλώνω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι ουδεμία σχέση έχω, με όσα γράφονται στο πρωτοσέλιδο άρθρο της εφημερίδας STAR Τουρκίας στο φύλλο της 30ης Ιουνίου 2017. Είναι ολοφάνερο ότι τα γραφόμενα δεν ταιριάζουν με κανένα τρόπο ούτε με το χαρακτήρα μου, ούτε με την πολιτική μου διαδρομή, την ιδεολογία μου και τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύομαι. Καταγγέλλω με αποτροπιασμό την εμπλοκή του ονόματός μου σε ένα τέτοιο λιβελογράφημα. Θα υπερασπισθώ με όλους τους τρόπους τον πολιτικό μου χώρο, την τιμή και την υπόληψή μου»