ΔΙΕΘΝΕΣ
03/07/2017 14:06 EEST | Updated 03/07/2017 14:06 EEST

Ο κυβερνήτης του Νιου Τζέρσεϊ έκλεισε μια παραλία για το κοινό και μετά πήγε με την οικογένειά του για μπάνιο

Joe Raedle via Getty Images
PALM BEACH, FL - APRIL 03: New Jersey Governor Chris Christie speaks during the 'Managing the Disruption' conference held at the Tideline Ocean Resort on April 3, 2017 in Palm Beach, Florida. The conference is put on by the Greene Institute, a nonprofit dedicated to finding, developing, and promoting strategies for increasing upward mobility in America. (Photo by Joe Raedle/Getty Images)

Κύριος! Πρώτα κλείνει τις παραλίες για το κοινό και μετά πάει ο ίδιος με την οικογένειά του και απολαμβάνει το μπάνιο του εν ηρεμία.

Ο λόγος για τον κυβερνήτη του Νιου Τζέρσεϊ, Κρις Κρίστι, η πράξη του οποίο έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις. Ο Ρεπουμπλικανός κυβερνήτης, λόγω προβλημάτων με τον προϋπολογισμό, έδωσε το πράσινο φως ώστε να κλείσει, μεταξύ άλλων, κρατική παραλία κατά τη διάρκεια της αργίας της 4ης Ιουλίου. Ωστόσο, φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, δείχνουν τον ίδιο και την οικογένειά του να απολαμβάνουν το μπάνιο τους στη συγκεκριμένη παραλία. Ενώ, η αστυνομία δεν επέτρεψε την είσοδο σε όποιον άλλον επιχείρησε να μπει, όπως μεταδίδει το BBC.

Πριν βγουν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες. ο ίδιος σχολίαζε σε μια συνέντευξη Τύπου ότι έχει ένα σπίτι εκεί κοντά, όπου πέρασε το Σαββατοκύριακο και πήγαινε στη δουλειά με το κρατικό ελικόπτερο. Είπε όμως ότι «δεν τον είδε ο ήλιος» όλη μέρα.

Αργότερα, μόλις δημοσιεύθηκαν οι φωτογραφίες, ο εκπρόσωπός του προσπάθησε να τα μαζέψει, λέγοντας ότι ο κυβερνήτης πήγε «για λίγο» στην παραλία για να μιλήσει στη σύζυγο και την οικογένειά του, πριν πάει στο γραφείο. «Δεν τον είδε ο ήλιος. Φορούσε το καπέλο του», πρόσθεσε.