ΕΙΔΗΣΕΙΣ
04/07/2017 05:01 EEST | Updated 04/07/2017 05:01 EEST

Βίντεο: Ανυποψίαστη γυναίκα περνά δίπλα από ρομπότ που εκτελούσε ελεγχόμενη έκρηξη

Τον γύρο του κόσμου κάνει βίντεο που δείχνει μια γυναίκα να περνά δίπλα από ρομπότ που ετοιμαζόταν να προβεί σε ελεγχόμενη έκρηξη. Δεν είναι γνωστό σε ποια χώρα σημειώθηκε το περιστατικό, όμως είναι ξεκάθαρο πως η γυναίκα δεν τραυματίστηκε.

Οι αρχές είχαν κληθεί σε έναν χώρο πρασίνου, κοντά σε πολλά σπίτια, για να εξετάσουν ένα ύποπτο αντικείμενο που είχε αφεθεί εκεί. Υπό τον φόβο της τρομοκρατίας και για λόγους ασφαλείας, αποφασίστηκε να γίνει ελεγχόμενη έκρηξη στο σημείο όπου βρέθηκε το αντικείμενο.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, μια γυναίκα άρχισε να περπατά δίπλα από το ρομπότ που θα χρησιμοποιούνταν για την έκρηξη. Οι υπεύθυνοι ακούγονται ανήσυχοι, όμως δεν την προειδοποιούν για αυτό που θα ακολουθούσε. Ευτυχώς, η ίδια κατάφερε να απομακρυνθεί έγκαιρα από το σημείο και δεν τραυματίστηκε από την έκρηξη.

Πολλοί χρήστες των social media κατηγορούν την γυναίκα ότι πλησίασε το ρομπότ, αγνοώντας τον κίνδυνο, ενώ άλλοι ρίχνουν ευθύνες στις αρχές που δεν κατάφεραν να προστατέψουν περιμετρικά τον χώρο.