ΚΟΙΝΩΝΙΑ
07/07/2017 06:09 EEST | Updated 07/07/2017 06:09 EEST

Νέα ανάρτηση του Μπογδάνου για την ανακοίνωση του Μαξίμου: «Θα σε κυνηγήσω με κάθε νομικό μέσο»

Με μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο πρώην παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, αφήνει να εννοηθεί πως θα κυνηγήσει με κάθε νομικό μέσο όποιον βρίσκεται πίσω από την ανακοίνωση του Μαξίμου για την απόλυσή του. Ο ίδιος προσθέτει ακόμα ότι αμφισβήτησαν την δημοσιογραφική του ιδιότητα επειδή αρνείται να κάνει αίτηση στην ΕΣΗΕΑ, την οποία χαρακτηρίζει «υπόδουλο οργανισμό».

Η ανάρτηση του κ. Μπογδάνου:

Προς τα συριζοαριστεροειδή υπαλληλάκια, τους α λα καρτ φιλελέδες και λοιπούς, που σπεύδουν να μου αμφισβητήσουν τη δημοσιογραφική ιδιότητα - εν μέρει επειδή δέκα χρόνια σε ενημερωτικά μέσα αρνούμαι να κάνω αίτηση στον υπόδουλο οργανισμό που λέγεται ΕΣΗΕΑ:

Ένας από τους πολλούς ερασιτεχνισμούς της ανακοίνωσης Μαξίμου είναι ότι με αποκαλούν οι ίδιοι δημοσιογράφο. Ούτε καν παρουσιαστή. Τόση προχειρότητα. Όπως αυτό το "ύφος και ήθος", η ξύλινη φράση που ριμάρει και για την οποία τους μηνύω - πες ό,τι θες για το ύφος μου, αλλά για το ήθος (άνοιξε Μπαμπινιώτη να δεις τί είναι) δεν σου επιτρέπω και θα σε κυνηγήσω με κάθε νομικό μέσο.

Ο μόνος λόγος, που τρέφω ακόμα μια αισιοδοξία, είναι πως έχουμε μεν να κάνουμε με ολοκληρωτιστές, αλλά όχι και τους πιο έξυπνους.

Μέσα στη μέρα έρχεται και το ρεπορτάζ που κόπηκε λόγω απόλυσης. Θα περάσουμε όμορφα. Καλημέρα.