ΔΙΕΘΝΕΣ
12/07/2017 14:03 EEST | Updated 12/07/2017 14:03 EEST

26χρονη ανέβασε την εγχείριση εγκεφάλου της στο YouTube. Της αφαίρεσαν κακοήθη όγκο

Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι δημιουργοί περιεχομένου στο YouTube που ανεβάζουν σημαντικές στιγμές της καθημερινότητάς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από τον γάμο μέχρι την γέννηση του παιδιού τους. Ελάχιστες όμως φορές θα δει κανείς εικόνες από λιγότερο ευχάριστα γεγονότα, όπως μια εγχείριση εγκεφάλου.

Μία 26χρονη γυναίκα, που ασχολείται με θέματα ομορφιάς, βιντεοσκόπησε και μοιράστηκε με τους συνδρομητές της την εγχείριση στην οποία επεβλήθη για να αφαιρεθεί ένας κακοήθης όγκος που είχε σχηματιστεί στον εγκέφαλό της. Η Κόρτνεϊ Ελίζαμπεθ Βάρνερ διαγνώστηκε πριν από τρεις μήνες με καρκίνο τρίτου σταδίου και η εγχείριση εγκεφάλου ήταν μονόδρομος. Η ίδια στάθηκε δυνατή και συνέχισε να ανεβάζει περιεχόμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ ενημέρωνε τους ακολούθους της για κάθε εξέλιξη της υγείας της.

Πρόσφατα, η ίδια ανέβασε βίντεο από την εγχείριση για την αφαίρεση του όγκου από τον εγκέφαλό της, στην οποία μπορεί κανείς να δει μόνο τις δικές της αντιδράσεις. Καθώς ο όγκος βρισκόταν στο τμήμα του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνο για την ομιλία, η ίδια έπρεπε να βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους γιατρούς για να μπορούν να καταλάβουν εάν χτύπησαν κάποιο ευαίσθητο νεύρο.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι οι γιατροί ανακοίνωσαν στην Βάρνερ ότι αφαίρεσαν το 95% του όγκου και ότι τα υπολείμματα θα εξαλειφθούν με χημειοθεραπείες. Το βίντεό της έχει περισσότερες από 200.000 προβολές στο YouTube.

New video is up on my channel! Direct link is in my bio💋💋 -------------------------------------------------------- @makeupforeverofficial ultra HD foundation @tartecosmetics shape tape concealer @beccacosmetics shimmering skin perfecter-opal @narsissist Latina bronzer @narsissist luster blush @colourpopcosmetics eyeshadow: wake up call, note to self, top notch, cloud nine, you know the drill @katvondbeauty tattoo liner @milana_aslani @milly_cosmetics lashes in rumor (use code Courtney for $$ off) @ofracosmetics rodeo drive highlight (use code Courtney for $$ off) @gerardcosmetics Melrose Place lipliner topped with 90210 liquid lipstick (use code Courtney for $$ off) @smashboxcosmetics photo finish primer @pixibeauty glow mist

A post shared by C O U R T N E Y. 💋 (@courtelizz1) on