Η απάντηση του Σαββόπουλου για το αστείο με τον Ζουγανέλη με μια φωτογραφία στο Facebook

Η απάντηση του Σαββόπουλου για το αστείο με τον Ζουγανέλη με μια φωτογραφία στο Facebook

Στα σχόλια για τα αστεία που ειπώθηκαν κατά την διάρκεια της μεγάλης συναυλίας του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» στο Καλλιμάρμαρο, απάντησε ο Διονύσης Σαββόπουλος, με μια ανάρτηση στο Facebook.

O πρωτεργάτης της Σχολής των Ελλήνων τραγουδοποιών δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον ίδιο και τον Γιάννη Ζουγανέλη να κάθονται φορώντας κοστούμια. Την ανάρτηση ακολουθούσε το εξής σχόλιο: «Να φορέσουμε κοστούμια με τον Γιάννη για να δείξουμε πως είναι όταν είμαστε σοβαροί, γιατί πληροφορηθήκαμε ότι κάποιοι δεν κατάλαβαν την πλάκα μας στο Καλλιμάρμαρο».

Ο κ. Σαββόπουλος αναφερόταν σε ένα περιστατικό που σημειώθηκε κατά την διάρκεια της συναυλίας, όταν ο ίδιος άρπαξε το μικρόφωνο από τον κ. Ζουγανέλη. Ο τελευταίος τραγουδούσε το «Τον Χειμώνα Ετούτο», με αλλαγμένους στίχους, γεγονός που υποτίθεται πως εξόργισε τον κ. Σαββόπουλο, ο οποίος είπε το εξής: «Καλά αγόρι μου, αγνώριστο μου το κανες το τραγούδι» είπε ο Διονύσης Σαββόπουλος, ενώ μετά συνέχισε λέγοντας πως «του θυμίζει τον συμμαθητή που παίρνει το μικρόφωνο στο πούλμαν».

Τότε δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θεώρησαν πως ο Γιάννης Ζουγανέλης είχε πράγματι αυτοσχεδιάσει, εξοργίζοντας τον συνάδελφό του, γεγονός που αργότερα διαψεύστηκε από τον ίδιο τον Ζουγανέλη. Σε μια προσπάθεια να πείσει το κοινό ότι το περιστατικό ήταν ένα σκηνοθετημένο, ο κ. Σαββόπουλος προχώρησε στην συγκεκριμένη ανάρτηση.

Δημοφιλή