ΚΟΙΝΩΝΙΑ
18/07/2017 12:11 EEST

Καμίνης: Τραμπούκοι οι κουκουλοφόροι που κατέστρεψαν 67 καταστήματα

NurPhoto via Getty Images
Giorgos Kaminis, major of Athens attending the Antiracism Day in Athens. Thousands unite to celebrate International Day Against Racism on March 21, 2015 (Photo by Wassilios Aswestopoulos/NurPhoto) (Photo by NurPhoto/NurPhoto via Getty Images)

Να σταματήσει η ανομία στην πόλη ζητά ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, με αφορμή τα επεισόδια που έγιναν χθες, Δευτέρα, μετά την απορριπτική δικαστική απόφαση για την αίτηση αποφυλάκιση της Ηριάννας.

Όπως δήλωσε ο κ. Καμίνης κατά τη χθεσινή κινητοποίηση καταστράφηκαν 67 καταστήματα, ενώ μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά» συνέδεσε τους κουκουλοφόρους με τους τραμπούκους, όπως είπε, που δεν αφήνουν τα καταστήματα να δουλέψουν τις Κυριακές.

«Είναι συγκοινωνούντα δοχεία οι τραμπούκοι που δεν αφήνουν τα καταστήματα να δουλέψουν τις Κυριακές και αυτοί με τις βαριοπούλες που προκάλεσαν τις καταστροφές», είπε και πρόσθεσε πως «κάποιοι θέλουν να πλήξουν την εμπορική κίνηση, γιατί αν αυτό το πετύχουν θα γονατίσουν το κέντρο της πόλης».

Τέλος, είπε πως συμμερίζεται την απόγνωση των καταστηματαρχών επιρρίπτοντας ευθύνες και στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.