ΔΙΕΘΝΕΣ
19/07/2017 10:56 EEST | Updated 19/07/2017 11:02 EEST

Ηλικιωμένος στην Ινδία είχε μετατρέψει τρίχρονη σε «κούκλα» βουντού. Την πλήγωνε με βελόνες και την βίαζε

The India Today Group via Getty Images
NEW DELHI,INDIA FEBRUARY 21: NO TO SEXUAL VIOLENCE condemn the brutal assault and rape of 24 year old girl in Hauz Khas village in New Delhi.(Photo by Ramesh Sharma/India Today Group/Getty Images)

Καλκούτα – Τρίχρονο κορίτσι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο SSKM στην Καλκούτα το Σάββατο με δεκάδες βελόνες στο σώμα της και ένα σπασμένο χέρι.

Το κορίτσι, κάτοικος της Δυτικής Βεγγάλης, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση το απόγευμα του Σαββάτου, μετά από την σωματική και σεξουαλική κακοποίησή της από τον ηλικιωμένο εργοδότη της μητέρας της. Η τελευταία εργαζόταν ως οικιακή βοηθός.

«Υπάρχουν πολλές βελόνες στο σώμα του παιδιού. Δεν είναι δυνατή η αφαίρεσή τους γιατί ίσως προκαλέσουν προβλήματα στο σώμα του. Βρίσκεται υπό παρακολούθηση», λέει το Νοσοκομείο.

Η αστυνομία λέει ότι διερευνά το περιστατικό σαν υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού.

Η κακοποίηση του κοριτσιού έγινε γνωστή όταν η μητέρα του το μετέφερε στο Νοσοκομείο με συμπτώματα κρυολογήματος. Οι γιατροί τότε εντόπισαν πολλούς τραυματισμούς στο σώμα του και σημάδια από βελόνες.

«Ο κατηγορούμενος Sanatan Thakur παραμένει ελεύθερος. Τα τοπικά αστυνομικά τμήματα έχουν λάβει οδηγίες για την συγκεκριμένη υπόθεση. Χρειάζεται να περάσει από ανάκριση, ώστε να καταλάβουμε τους λόγους για τους οποίους κακοποιούσε το παιδί», ανέφερε εκπρόσωπος της ινδικής αστυνομίας.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι οι «Times of India» γράφουν πως το παιδί χρησιμοποιούνταν ως ζωντανή κούκλα βουντού.

*Οι πληροφορίες προέρχονται από την ινδική έκδοση της HuffPost.