Η Emma Watson έχασε τα δαχτυλίδια της και ζητάει τη βοήθειά μας για να τα βρει

PARIS, FRANCE - JUNE 22:  (EDITORS NOTE: This image has been converted to Black and White.) Emma Watson attends 'The Circle' Paris Photocall at Hotel Le Bristol on June 22, 2017 in Paris, France.  (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)
PARIS, FRANCE - JUNE 22: (EDITORS NOTE: This image has been converted to Black and White.) Emma Watson attends 'The Circle' Paris Photocall at Hotel Le Bristol on June 22, 2017 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)

Μπορεί να την έχουμε συνηθίσει σε πρωταγωνιστικούς ρόλους στο Χόλιγουντ αλλά και σε καμπάνιες επώνυμων brands ως το κεντρικό πρόσωπο, όμως η Emma Watson παραμένει μία από εμάς, γι' αυτό και δε διστάζει να ζητήσει τη βοήθειά μας όταν τη χρειάζεται. Αυτό έκανε και πρόσφατα όταν μέσω του λογαριασμού της στα social media δε δίστασε να απευθυνθεί στους θαυμαστές και ακολούθους της, για τον πιο απρόσμενο λόγο. Ποιος ήταν αυτός; Να βρει τα χαμένα της δαχτυλίδια.

Ναι, σωστά διαβάσατε. Την περασμένη Κυριακή επισκέφτηκε το Mandarin Oriental Spa στο Λονδίνο για να απολαύσει τις υπηρεσίες του. Ως είθισται, άφησε τα προσωπικά της αντικείμενα κλειδωμένα σε ένα από τα ντουλαπάκια του spa, μαζί και τα τρία ασημένια δαχτυλίδια που φορούσε. Ωστόσο, φεύγοντας πήρε όλα τα υπόλοιπα πράγματά της αλλά ξέχασε να φορέσει τα δαχτυλίδια της, αφήνοντάς τα στο ντουλαπάκι του spa. Όταν έφτασε στο σπίτι της διαπίστωσε πως κάτι της έλειπε, κάλεσε την ασφάλεια του spa αλλά ήταν πια αργά, καθώς τα δαχτυλίδια δεν υπήρχαν στο ντουλαπάκι.

Έτσι, η δημοφιλής ηθοποιός σκέφτηκε να ζητήσει τη βοήθεια των fans της, αναρτώντας μία φωτογραφία με τα δαχτυλίδια στα social media και γράφοντας, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Αν, κατά τύχη, κάποιος από εσάς ήταν στο Mandarin Oriental Spa την Κυριακή από τις 3 το μεσημέρι κι έπειτα και είδε κάπου τα δαχτυλίδια μου ή κατά λάθος τα πήρε ή ξέρει κάτι γι' αυτά, δεν μπορώ να περιγράψω τι θα σήμαινε για μένα αν με κάποιο τρόπο επέστρεφαν σ' εμένα, χωρίς επιπλέον ερωτήσεις. Αν τα έχετε δει ή έχετε σχετικές πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε στο mail...».

Η Emma Watson είναι μία από εμάς.

*Το κείμενο δημοσιεύτηκε στην αμερικανική HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά