Έγκυος γιατρός ξεγέννησε άλλη γυναίκα...λίγο πριν γεννήσει η ίδια

Έγκυος γιατρός ξεγέννησε άλλη γυναίκα...λίγο πριν γεννήσει η ίδια
YouTube

Μια έγκυος γιατρός που γεννούσε η ίδια, σηκώθηκε από το κρεβάτι της και βοήθησε να έρθει στον κόσμο το παιδί μιας άλλης γυναίκας σε νοσοκομείο του Κεντάκι στις ΗΠΑ, καθώς ο γιατρός που ήταν κανονικά υπεύθυνος έλειπε.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Independent, η Αμάντα Χες αποφάσισε να δράσει, σπεύδοντας να βοηθήσει τη Λέα Τζόνσον, όταν άκουσε νοσοκόμες να λένε ότι η Τζόνσον, που ήταν σε πλήρη διαστολή, έπρεπε να γεννήσει άμεσα.

«Έβαλα ένα άλλο ρούχο για να καλύψω το πίσω μέρος μου και μπότες πάνω από τα παπούτσια μου, για να μην πέσουν υγρά πάνω μου, και πήγα στο δωμάτιό της» είπε η Χες- η οποία αναγνώρισε την Τζόνσον, στην οποία είχε κάνει κάνει τσεκ-απ λίγες ημέρες πριν. Το αποτέλεσμα ήταν να γεννήσει ένα υγιές κοριτσάκι.

Η Τζόνσον αργότερα χαρακτήρισε την Χες ως «καταπληκτική» και πρόσθεσε ότι ένιωθε πολύ τυχερή που βρισκόταν εκεί.

Η ίδια η Χες, η οποία είναι μαιευτήρας- γυναικολόγος, γέννησε αργότερα το δεύτερο παιδί της, την Έλεν Τζόις. Και οι δύο μητέρες και τα παιδιά τους είναι καλά, και η Χες αναμένεται να πάρει οκτώ μήνες μητρική άδεια. Όπως είπε χιουμοριστικά η ίδια, «είχα λάβει μια κλήση (για σκοπούς δουλειάς) την προηγούμενη ημέρα, οπότε σκεφτόμουν ότι δούλευα μέχρι το τελευταίο λεπτό, αλλά τελικά αυτό ήταν κυριολεκτικά μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο».

Δημοφιλή