Γιατί;!;! 14χρονη σφήνωσε σφυρί στο στόμα της επειδή την...προκάλεσαν

Γιατί;!;! 14χρονη σφήνωσε σφυρί στο στόμα της επειδή την...προκάλεσαν
Peterfactors

Τα social media έχουν το καλό ότι μπορεί να φέρουν σε επαφή πολύ κόσμο, προκειμένου να υπάρχει ανταλλαγή απόψεων, διάλογος κτλ. Βεβαίως, επειδή, για να παραφράσουμε τη γνωστή ρήση, «ουδέν καλόν αμιγές κακού», λειτουργούν και ως καταλύτες ανοησίας και ματαιοδοξίας, καθώς η κάθε κουταμάρα που έρχεται στο μυαλό του οποιουδήποτε μπορεί να εκφραστεί εύκολα και γρήγορα μπροστά σε άλλους, και απρόβλεπτες επιπτώσεις.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η περίπτωση της 14χρονης Κάλεϊ από τη Λουϊζιάνα, η οποία μιλούσε με μια φίλη της σχετικά με μια από τις αγαπημένες της μπάντες K-pop (κορεάτικης ποπ μουσικής), ονόματι BTS, την Τρίτη.

Όπως είπε στο BuzzFeed News, «της έστελνα εικόνες ενός από αυτούς, και είναι ωραίος. Οπότε της έστειλα και της είπα “είναι τόσο όμορφος που θα μπορούσα να χώσω ένα σφυρί στο στόμα μου». Και η φίλη της την προκάλεσε να το κάνει- και, όπως μαντεύετε, το έκανε, και φυσικά τράβηξε φωτογραφία και την ανέβασε στα social media, με τη λεζάντα «πώς λες στη μαμά σου ότι έχεις ένα σφυρί σφηνωμένο στο στόμα σου».

«Ήταν ήδη κάπως μεγάλο για να χωρέσει στο στόμα μου εξαρχής, αλλά το να το βγάλω ήταν ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα» είπε η Κάλεϊ. Ωστόσο, τελικά το έβγαλε, μετά από περίπου 10 λεπτά προσπάθειας.

Και τώρα, όπως λέει, η μητέρα της κρύβει το κουτί με τα εργαλεία.

Δημοφιλή