ΚΟΙΝΩΝΙΑ
02/08/2017 04:18 EEST | Updated 02/08/2017 06:46 EEST

29χρονη στον Κορυδαλλό τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα ενώ καθόταν σε καφετέρια

sooc

Σε έξι προσαγωγές έχει προχωρήσει η Ασφάλεια για το αιματηρό περιστατικό τραυματισμού γυναίκας από αδέσποτη σφαίρα στην πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι στις 23.30 ομάδα περίπου εννιά ατόμων προσέγγισε με απειλητικές διαθέσεις κουρείο στην οδό Ταξιαρχών που ανήκει σε Αρμένιο. Τα άτομα αυτά ήρθαν σε αντιπαράθεση με τον ιδιοκτήτη του κουρείου και κάποια στιγμή άρχισαν να «γαζώνουν» το κουρείο. Οι αστυνομικοί βρήκαν τρύπες στην τζαμαρία και τον τοίχο, ενώ εκτιμάται ότι οι δράστες είχαν προηγούμενα με τον κουρέα.

Την ώρα των πυροβολισμών η 29χρονη γυναίκα έπινε ανυποψίαστη το ποτό της καφέ-μπαρ της πλατείας Ελευθερίας που βρίσκεται κοντά στο κουρείο. Τότε δέχθηκε μία αδέσποτη σφαίρα στην κοιλιακή χώρα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Ακολούθησαν εκτεταμένες έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια των οποίων προσήχθησαν στην Ασφάλεια Αττικής έξι άτομα που φέρονται να εμπλέκονται με το περιστατικό.

Κάποιες από τις προσαγωγές, αν όχι όλες, θα μετατραπούν σε συλλήψεις.