ΕΙΔΗΣΕΙΣ
07/08/2017 15:01 EEST | Updated 07/08/2017 15:08 EEST

Φωτό: Παρήγγειλε «γεύμα για vegans» και της έφεραν κάτι που δεν «περνούσε» ούτε για χωριάτικη σαλάτα

Roberto Machado Noa via Getty Images
TORONTO, ONTARIO, CANADA - 2016/09/22: Tomato salad garnished with onion rings and a piece of lime. (Photo by Roberto Machado Noa/LightRocket via Getty Images)

Ανεξαρτήτως του τι μπορεί να πιστεύει κανείς για τους «vegans», τις διατροφικές τους επιλογές, τους λόγους πίσω από αυτές κτλ, είναι κοινή λογική πως, όταν σε ένα εστιατόριο λένε πως μπορούν να παρέχουν «γεύμα για vegans», ο πελάτης θα θεωρήσει πως θα είναι έστω σχετικά κοντά σε αυτό που θα θεωρούσε ο ίδιος «γεύμα για vegans».

Στην περίπτωση της Βρετανίδας Γκάμπι Τζάρβις, που δηλώνει fashion blogger και είχε πάει διακοπές στη Μάλαγα της Ισπανίας με την αδελφή της, η οποία είναι vegan, τα πράγματα ήταν κάπως διαφορετικά: Όταν πήγαν σε εστιατόριο όπου, όπως γράφει σε ανάρτησή της στα social media, εξυπηρετούσαν vegans, η αδελφή της ζήτησε ένα γεύμα για vegans. Αυτό που της ήρθε τελικά ήταν κάτι που με πολλή προσπάθεια θα μπορούσε να αποπειραθεί να περάσει για χωριάτικη σαλάτα- κοινώς, ένα πιάτο με κομμένες ντομάτες και ροδέλες κρεμμυδιών.

Όπως αναφέρεται πάντως σε δημοσίευμα του Mashable, η Τζάρβις λέει ότι η αδερφή της τα έφαγε κανονικά, επειδή πεινούσε, και ότι δεν θα είχαν πρόβλημα να ξαναπάνε στο συγκεκριμένο εστιατόριο.