ΔΙΕΘΝΕΣ
11/08/2017 08:18 EEST | Updated 11/08/2017 08:20 EEST

Πόσο χρονών είναι αυτή η γυναίκα; Σίγουρα όχι όσο φαίνεται

fstop123 via Getty Images
Rear view of one mature woman sitting on a park bench in the summer season. Bright sunny day with lush green grass and trees. The woman gazes off into the distance as she relaxes on a beautiful day. Solitude, lonliness, contemplation. She has short blond hair and wears a purple shirt and jeans. Copyspace to right in this tranquil nature scene.

Η Zara Hartshorn από την πόλη του Rotherham φαίνεται εξωτερικά πως είναι μια μεσήλικη γυναίκα, ενώ είναι μόλις 16 ετών. Μια σπάνια πάθηση από την οποία πάσχει έχει χαλαρώσει το δέρμα της, το έχει γεμίσει ρυτίδες, ενώ έχει κάνει τα δόντια της να σαπίσουν.

Την ίδια ασθένεια, η οποία είναι κληρονομική, έχει και η μητέρά της, η οποία είναι 43 ετών ενώ φαίνεται κοντά στα 60.

Όταν η Tracey ήταν παιδί, οι γιατροί είπαν πως η αιτία για το χαλαρό της δέρμα ήταν η απώλεια λιποκυττάρων, σύμπτωμα της πάθησης που ονομάζεται λιποδυστροφία. Οι γιατροί εξηγούν πως όσοι πάσχουν από τη συγκεκριμένη ασθένεια αντιμετωπίζουν προβλήματα αποθήκευσης λίπους.

Μιλώντας στο Barcroft TV, η Tracey είχε εξηγήσει πως δεν είχε προειδοποιηθεί ποτέ για το ότι τα παιδιά της μπορεί να έπασχαν από την ίδια ασθένεια. Από αυτά, τα τρία έχουν λιποδυστροφία.

Η Zara από την ηλικία των 8 έως και 10 ετών υπέστη bullying για την εξωτερική της εμφάνιση, ενώ φοβόταν συνέχεια μήπως κάποιος τη ρωτήσει για την ηλικία της και μετά δεν την πιστέψει.

Δεν υπάρχει θεραπεία για την ασθένεια.

Στο ντοκιμαντέρ που δημιούργησαν η Zara και η Tracey αναφέρουν πως θα ταξιδέψουν στο Τέξας προκειμένου η νεαρή να υποβληθεί σε επέμβαση. Το κορίτσι ωστόσο διατρέχει κίνδυνο, αφού έχει ένα πρόβλημα με την καρδιά της, κάτι το οποίο ίσως επηρεάσει την επέμβαση.

Πηγή: indy100.com