ΔΙΕΘΝΕΣ
17/08/2017 13:45 EEST | Updated 17/08/2017 13:47 EEST

Βρετανία: Οι νέοι έχουν χιούμορ και το δείχνουν στο twitter

Leon Neal via Getty Images
LONDON, ENGLAND - AUGUST 17: Students react as they receive their A level results at City and Islington College on August 17, 2017 in London, England. The number of students receiving the highest grades of A and A* grades has increased for the first time in six years. (Photo by Leon Neal/Getty Images)

Ακόμα θυμόμαστε το άγχος που μας κατέκλυσε τη μέρα που παίρναμε βαθμούς στο σχολείο, ακόμα κι αν ανήκαμε στην κατηγορία των επιμελών μαθητών που για άλλη μια φορά θα επιβραβεύονταν για την προσπάθειά τους. Ακόμα πιο γρήγορα χτύπησε η καρδιά μας τη μέρα που περιμέναμε να μάθουμε σε ποιο πανεπιστήμιο μπήκαμε με βάση τους βαθμούς που είχαμε συγκεντρώσει.

Σήμερα Πέμπτη στη Βρετανία οι νέοι βρίσκονται στην ίδια θέση και κάποιοι -οι οποίοι μάλλον δεν τα κατάφεραν όπως ήθελαν- επιλέγουν να διακωμωδήσουν την αποτυχία τους μέσα από το twitter. Έτσι, στη Βρετανία ξεκίνησε ένα «διαδικτυακό παιχνίδι» στο οποίο συμμετείχαν τόσο μαθητές όσο και πολλοί διάσημοι.

Ο χρήστης Billz365 ανήρτησε στο twitter την παρακάτω εικόνα:

O χρήστης Neep Neep είπε μέσω twitter πως θα αγόραζε στη μαμά του ένα φέρετρο σε περίπτωση που οι βαθμοί του δεν ήταν ικανοποιητικοί.

Δείτε μερικά tweets ακόμα:

Διάσημοι από το χώρο κυρίως της τηλεόρασης δεν αντιστάθηκαν και έστειλαν κι αυτοί τα μηνύματά τους στους νεαρούς μέσα από τα social media.

O παρουσιαστής Jeremy Clarkson που κάθε χρόνο εύχεται τα καλύτερα στους μαθητές έκανε και φέτος αισθητή την παρουσία του από το νησί της Μαγιόρκα όπου βρίσκεται. Δείτε τι έγραψε:

Ο κωμικός Richard Herring με τη σειρά του έστειλε τη θετική του ενέργεια σε όλους τους μαθητές.

Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost

Sponsored Post