ΔΙΕΘΝΕΣ
23/08/2017 07:43 EEST | Updated 23/08/2017 10:38 EEST

Συναγερμός για φωτιά στο Λονδίνο: Διακόπηκε η σύνδεση μεταξύ των σταθμών Σάντγουελ και Μπανκ του σιδηροδρόμου στα Ντόκλαντς

Bloomberg via Getty Images
A Docklands Light Railway (DLR) arrives at Poplar station in London, U.K., on Monday, Aug. 14, 2017. The Docklands Light Railway, a low-capacity rail system connecting the City of London to the Docklands area that carries 122 million passengers a year, began operating on Aug. 31, 1987. Photographer: Simon Dawson/Bloomberg via Getty Images

Η πυροσβεστική υπηρεσία του Λονδίνου ερευνά τι προκάλεσε σήμερα συναγερμό για φωτιά σε σταθμό του σιδηροδρόμου των Ντόκλαντς του Λονδίνου (γνωστού ως DLR), στην καρδιά του οικονομικού κέντρου της βρετανικής πρωτεύουσας, που είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί η σύνδεση ανάμεσα στους σταθμούς Σάντγουελ και Μπανκ.

Η υπηρεσία Μεταφορών της βρετανικής πρωτεύουσας ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχουν τραυματίες.

Το BBC πάντως μετέδωσε ότι ο σταθμός Μπανκ του υπογείου παραμένει ανοιχτός.

Εκπρόσωπος της πυροσβεστικής του Λονδίνου δήλωσε ότι τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα έχουν σπεύσει επί τόπου και διευκρίνισε ότι περίπου στις 0800 GMT καταγράφηκε η πρώτη αναφορά για το περιστατικό.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο Reuters ότι υπήρχε έντονη μυρωδιά καπνού κοντά στον σταθμό του Μπανκ.

Οι σταθμοί του Μπανκ και του Σάντγουελ αποτελούν τμήμα του σιδηροδρόμου των Ντόκλαντς του Λονδίνου που συνδέει το οικονομικό κέντρο στο Canary Wharf ανατολικά της πρωτεύουσας με το κέντρο της πόλης.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η μικρής έκτασης φωτιά έσβησε από μόνη της, χωρίς να αναφερθούν τραυματισμοί, σύμφωνα με όσα σημείωσε η Πυροσβεστική.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Sponsored Post