ΔΙΕΘΝΕΣ
28/08/2017 17:02 EEST | Updated 28/08/2017 17:05 EEST

Η ανάρτηση του Μαρκ Ζούκερμπεργκ μετά τη γέννηση της δεύτερης κόρης του

Bloomberg via Getty Images
Mark Zuckerberg, chief executive officer and founder of Facebook Inc., waves after the morning session during the Allen & Co. conference in Sun Valley, Idaho, U.S., on Thursday, July 13, 2017. The 34th annual Allen & Co. conference gathers many of America's wealthiest and most powerful people in media, technology, and sports. Photographer: David Paul Morris/Bloomberg via Getty Images

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ νωρίτερα ανακοίνωσε μέσω facebook φανερά ενθουσιασμένος πως έγινε πατέρας για δεύτερη φορά. Υπενθυμίζεται πως αυτός και η σύζυγος του Πρισίλα έχουν ήδη μια κόρη.

Ο ιδρυτής του διασημότερου μέσου κοινωνικής δικτύωσης δημοσίευσε ένα συγκινητικό μήνυμα μέσα από το οποίο της εύχεται να μεγαλώσει με υγεία.

«Καλώς ήρθες στον κόσμο! Εγώ και η μαμά σου είμαστε πολύ χαρούμενοι για τον ερχομό σου. . Όταν γεννήθηκε η αδερφή σου της γράψαμε ένα γράμμα για τον κόσμο που θα θέλαμε εσείς να μεγαλώσετε. Έναν κόσμο με καλύτερη παιδεία, λιγότερες ασθένειες και ισότητα. Γράψαμε πως με την εξέλιξη της τεχνολογίας και της επιστήμης, η γενιά σας θα ζούσε πολύ καλύτερα και είναι και δική μας ευθύνη αυτό να πραγματοποιηθεί. Είμαστε αισιόδοξοι για τη γενιά σας και το μέλλον της...

... Η παιδική ηλικία είναι υπέροχη. Μια φορά στη ζωή σου τη βιώνεις, οπότε μην σπαταλήσεις τόσο χρόνο για να σκέφτεσαι για το μέλλον. Έχεις εμάς γι' αυτό και θα κάνουμε τα πάντα για να σας εξασφαλίσουμε έναν καλύτερο κόσμο. August, σε αγαπάμε τόσο πολύ και είμαστε ευτυχισμένοι που θα ζήσουμε μια περιπέτεια μαζί σου. Σου ευχόμαστε μια ζωή γεμάτη χαρά, αγάπη και ελπίδα, αυτή που έδωσες και σε εμάς», είναι μερικά από τα λόγια του Ζούκερμπεργκ.

Μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας, τα σχόλια, οι ευχές και τα likes πέφτουν βροχή.