ΔΙΕΘΝΕΣ
05/09/2017 08:40 EEST | Updated 05/09/2017 08:40 EEST

Ο Τραμπ έλεγε ότι φτιάχνουν το μέλλον με Αμερικανικά χέρια και η Μελάνια φορούσε φόρεμα Ελληνίδας σχεδιάστριας

Carlos Barria / Reuters
U.S. President Donald Trump delivers remarks as he hosts a Congressional picnic event, accompanied by First Lady Melania Trump, at the White House in Washington, U.S., June 22, 2017. REUTERS/Carlos Barria

Δεν πέρασε απαρατήρητο το φόρεμα της Μελάνια Τραμπ στην φωτογραφία που ανέβασε ο Αμερικανός πρόεδρος για τη μεγάλη αργία των ΗΠΑ, τη «Labor Day».

Και αυτό όχι μόνο γιατί είναι ένα πολύ όμορφο φόρεμα, αλλά περισσότερο για αυτά που έγραψε ο Τραμπ για την ημέρα που έχει αφιερωθεί στη συνεισφορά των εργατικών συνδικάτων στην οικονομία της Αμερικής.

Μέσω Twitter λοιπόν, ο Αμερικανός πρόεδρος επανέλαβε ουσιαστικά την προεκλογική του υπόσχεση για επιστροφή θέσεων εργασίας στις ΗΠΑ, μέσω επιστροφής των εργοστασίων που φτιάχνουν Αμερικανικά προϊόντα στο εξωτερικό.

«Χτίζουμε το μέλλον μας με αμερικανικά χέρια, αμερικανική εργασία, αμερικανικό σίδερο, αλουμίνιο και ατσάλι. Ευτυχισμένη εργατική ημέρα», έγραψε.

Το πρόβλημα ωστόσο ήταν ότι στην φωτογραφία η Μελάνια φορά φόρεμα όχι κάποιου σχεδιαστή από την Αμερική, αλλά Ελληνίδας σχεδιάστριας, της Μαίρης Κατράντζου.

Η φωτογραφία είναι από πικ νικ στους κήπους του Λευκού Οίκου τον περασμένο Ιούνιο.