ΔΙΕΘΝΕΣ
06/09/2017 08:22 EEST | Updated 06/09/2017 08:22 EEST

Γαλλία: Διέθεσε το σπίτι της στο Airbnb και της το επέστρεψαν κατεστραμμένο

Gabrielle Lurie / Reuters
A woman talks on the phone at the Airbnb office headquarters in the SOMA district of San Francisco, California, U.S., August 2, 2016. REUTERS/Gabrielle Lurie

Η χορεύτρια Laurie Synakowski σίγουρα την επόμενη φορά θα το σκεφτεί καλύτερα πριν διαθέσει το παριζιάνικο διαμέρισμά της στο Airbnb.

Η διάσημη πλατφόρμα ενοικίασης είναι για πολλούς μια καλή ευκαιρία να βγάλουν επιπλέον χρήματα. Αυτό μάλλον είχε στο μυαλό της και η συγκεκριμένη γυναίκα, όταν αποφάσισε να καταχωρήσει την μεζονέτα που διέθετε.

Ο ενοικιαστής όμως που εμφανίστηκε δεν άφηνε καμιά υπόνοια για ό,τι θα επακολουθούσε. Η βαθμολογία που είχε συγκεντρώσει από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη που του είχε παραχωρήσει το σπίτι του ήταν μάλιστα ιδιαίτερα καλή.

Η εικόνα που αντίκρισε η Synakowski έπειτα από τρεις εβδομάδες που επέστρεψε στο σπίτι της ήταν σοκαριστική και σίγουρα δε θύμιζε σε τίποτα αυτή της κατοικίας στο αρχικό στάδιο.

Προφανώς ο Καναδός και η παρέα που μάλλον είχε φέρει είχαν μετατρέψει το σπίτι κυριολεκτικά σε πεδίο μάχης, καταστρέφοντας έπιπλα και αντικείμενα, αφήνοντας ακαθαρσίες στην τουαλέτα και προκαλώντας κυριολεκτικά ένα χάος.

Η άτυχη γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ ενημέρωσε τους υπεύθυνους του Airbnb για το συμβάν, για το οποίο πρέπει να αποζημιωθεί.

Ο ειδικός που κάλεσε για να επισκευάσει βασικές ζημιές στο σπίτι της την ενημέρωσε πως χρειάζεται περίπου 11.000 ευρώ για την αποκατάσταση μόνο των βασικών εξ' αυτών.

Πηγή: The Interrobang