ΚΟΙΝΩΝΙΑ
30/09/2017 04:42 EEST | Updated 30/09/2017 05:02 EEST

Ερωτικά ραντεβού σε ξενοδοχεία της Αθήνας και καλλίγραμμες κοπέλες που προσφέρονται μέσω «ροζ» ιστοσελίδας

irontrybex via Getty Images
heels on 50 euro banknote on red bed

Ιστοσελίδα για ροζ ραντεβού διατηρούσε κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης που εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σε αστυνομική επιχείρηση που έγινε σε δύο ξενοδοχεία συνελήφθησαν ένας 47χρονος Έλληνας και μία 29χρονη από την Αλβανία, μέλη του κυκλώματος. Επίσης, προσήχθησαν δύο εκδιδόμενες Ρωσίδες, σε βάρος των οποίων συντάχθηκαν εκθέσεις Αρχής. Συγκατηγορούμενοί τους είναι ακόμη τρία άτομα, δύο ιδιοκτήτες του γραφείου ερωτικών ραντεβού και ένας 53χρονος ιδιοκτήτης ξενοδοχείου.

Η Αστυνομία, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, εντόπισε ηλεκτρονική ιστοσελίδα, μέσω της οποίας κανονίζονταν ερωτικά ραντεβού έναντι χρηματικής αμοιβής. Οι εκδιδόμενες γυναίκες βρίσκονταν εγκατεστημένες σε ξενοδοχείο της Καλλιθέας και πραγματοποιούσαν ραντεβού τόσο στο συγκεκριμένο χώρο, όσο και σε άλλα όπου μεταφέρονταν από μέλη της οργάνωσης. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι υπήρχαν άτομα που έπαιρναν τις κοπέλες, τις πήγαιναν στα ραντεβού και περίμεναν κάτω από το σημείο σε αυτοκίνητο μέχρι να ολοκληρωθεί το ραντεβού που προέβλεπε ότι θα είχε συγκεκριμένο χρόνο. Σε περίπτωση που κάποια κοπέλα καθυστερούσε ακολουθούσαν… συστάσεις. Ο τζίρος του κυκλώματος υπολογίζεται ότι ήταν δεκάδων (αν όχι εκατοντάδων_ χιλιάδων ευρώ.

Σημειώνεται, ότι προσήχθησαν άλλες ένδεκα γυναίκες, οι οποίες διέμεναν στο ίδιο ξενοδοχείο, ενώ συνελήφθη επιπλέον και μία 26χρονη Ρωσίδα για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών. Επίσης, κατασχέθηκε ένα ΙΧ αυτοκίνητο και το ποσό των 1.200 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μαστροπείας και της διευκόλυνσης ακολασίας άλλων, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.