Η παραγγελία από το Amazon περιλάμβανε 29, 5 κιλά μαριχουάνα

Η παραγγελία από το Amazon περιλάμβανε 29, 5 κιλά μαριχουάνα
Surprised young man is opening a large cardboard box with something exciting inside it
Surprised young man is opening a large cardboard box with something exciting inside it
lolostock via Getty Images

Ένα ζευγάρι από τη Φλόριντα των ΗΠΑ που παρήγγειλε θήκες αποθήκευσης από το ηλεκτρονικό πολυκατάστημα Αmazon, με έκπληξη ανακάλυψε ότι τα πλαστικά δοχεία έφτασαν γεμάτα μαριχουάνα.

Οι πελάτες του Amazon, που ζήτησαν να παραμείνουν ανώνυμοι για λόγους ασφαλείας, είχαν παραγγείλει δοχεία αποθήκευσης 100 λίτρων με σκοπό να αποθηκεύσουν σε αυτά κάποια από τα υπάρχοντά τους. Όταν όμως αυτά έφτασαν, το πακέτο ήταν αρκετά πιο βαρύ απ’ ότι περίμεναν, με τη συνολική παρέγγειλα να έχει βάρος 42 κιλά.

"Ήταν ιδιαιτέρως βαριά, πολύ πιο βαριά απ’ ότι θε περίμενε κάποιος από άδεια δοχεία", είπε το ζευγάρι στο WFTV, σύμφωνα με το Time.

Με το που άνοιξαν το πακέτο, το ζευγάρι ανακάλυψε ότι μέσα στα δοχεία ήταν αποθηκευμένη συσκευασμένη μαριχουάνα. Το ζευγάρι αμέσως ειδοποίησε τις αρχές, οι οποίες ξεκίνησαν σχετική έρευνα.

"Όταν η πρώτη αστυνομικός έφτασε επιτόπου, δεν μπορούσε να το πιστέψει" είπε ο πελάτης.

Το WFTV αναφέρει ότι το πακέτο είχε αποσταλεί μέσω UPS από μία αποθήκη του Amazon στη Μασαχουσέτη. Το ζευγάρι είπε μάλιστα ότι η Amazon τους έστειλε μία δωροεπιταγή 150 δολλαρίων για την ταλαιπωρία τους.

Η Amazon δεν έχει κάνει προς το παρόν κάποιο σχετικό σχόλιο.