ΔΙΕΘΝΕΣ
01/11/2017 04:36 EET | Updated 01/11/2017 04:36 EET

Βρετανία: Καταδίκη άνδρα που στραγγάλισε τη σύντροφό του και έγραψε πάνω της με το αίμα της

RFStock via Getty Images
Two British Police Officers guard the entrance to the arena of a Summer Fair, on a typically gloomy British Summers day.

Σε ισόβια φυλάκιση καταδικάστηκε ένας άνδρας ο οποίος στραγγάλισε τη σύντροφό του και χρησιμοποίησε το αίμα της για να γράψει «δεν μπορείς να έχεις τα μυαλά μου» στο στήθος της στη Βρετανία.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του BBC, ο Κρεγκ Ο' Σάλιβαν, 40 ετών, παραδέχθηκε ενώπιον δικαστηρίου στο Πρέστον τον φόνο της Τζέμα Λίμινγκ, 30 ετών.

Ο Ο' Σάλιβαν έβαλε επίσης ένα κέρμα στο ένα της μάτι και έγραψε «κανένα μυαλό» στο πρόσωπό της με μάσκαρα, σύμφωνα με την αστυνομία. Καταδικάστηκε σε ελάχιστη ποινή φυλάκισης 17 ετών.

Η Λίμινγκ, μητέρα δύο παιδιών, βρέθηκε νεκρή σε μπάνγκαλοου στις 23 Μαΐου. Ο Ο' Σάλιβαν προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη στο σώμα της με μέικαπ και την έντυσε με νέα ρούχα, σύμφωνα με την αστυνομία του Λάνκασαϊρ.

Αστυνομικοί επίσης πιστεύουν πως ο Ο'Σάλιβαν βεβήλωσε το πτώμα της 30χρονης, για να φανεί πως είχε κάποιου είδους ψυχωτικό επεισόδιο. Νωρίτερα είχαν αναφέρει πως η Λίμινγκ είχε πάρει χρήματα και ναρκωτικά για να πουλήσει και ο Ο'Σάλιβαν τη στραγγάλισε πριν τα κλέψει. Επίσης, βρέθηκε μια τσάντα με κάποια από τα ματωμένα ρούχα της, τα οποία ο Ο'Σάλιβαν προσπάθησε να εξαφανίσει.