ΚΟΙΝΩΝΙΑ
01/11/2017 06:11 EET | Updated 01/11/2017 06:12 EET

Εντοπίστηκε το κινητό τηλέφωνο της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη. Άνοιξε λίγες ώρες μετά τον φόνο

EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Στην περιοχή της Ομόνοιας, στην οδό Μενάνδρου εντοπίζεται το στίγμα του κινητού της 32χρονης δολοφονημένης Δώρας Ζέμπερη. Το κινητό «δούλεψε» για λίγα δευτερόλεπτα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Έθνος» το εξαφανισμένο κινητό τηλέφωνο άνοιξε λίγες ώρες μετά τον άγριο φόνο στο νεκροταφείο του Γαλατσίου. Στη συνέχεια όμως το σήμα έπαψε να εκπέμπεται και έκτοτε τα ίχνη της συσκευής χάθηκαν.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες το κατέστρεψαν.

Οι Αρχές πλέον έχουν επικεντρωθεί στο ενδεχόμενο της ληστείας. Το γεγονός ότι το τελευταίο στίγμα του κινητού της 32χρονης ήταν η οδός Μενάνδρου, δηλαδή ένας δρόμος που αποτελεί κατά καιρούς κέντρο κλεμμένων αντικειμένων, κατευθύνει προς το σενάριο της ληστείας.

Επιπλέον, στο σημείο της δολοφονίας δεν βρέθηκε η τσάντα της κοπέλας, παρά τις αστυνομικές έρευνες σε μεγάλη περίμετρο. Σύμφωνα με μαρτυρίες αλλά και οπτικό υλικό η Δώρα Ζέμπερη είχε την τσάντα μαζί της.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως η Αστυνομία «σαρώνει» την περιοχή της Ομόνοιας και προσπαθεί να βρει τον δολοφόνο ανάμεσα σε άτομα που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν για αρπαγές τσαντών, κλοπές πεζών, σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος γυναικών και βίαιες ληστείες δρόμου. Έχουν γίνει και προσαγωγές αλλά δεν έχει προκύψει κάτι.