Ατύχημα σε αγώνες ταχύτητας αυτοκινήτων στην Τρίπολη: Αυτοκίνητο παρέσυρε θεατές

Ατύχημα σε αγώνες ταχύτητας αυτοκινήτων στην Τρίπολη: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε θεατές
Eurokinissi

Δύο ανηλίκους, 9 και 15 ετών, μια γυναίκα 47 ετών και έναν άνδρα 38 ετών παρέσυρε αυτοκίνητο που συμμετείχε στους αγώνες για τον 2ο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Αυτοκινήτων την Κυριακή, στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Τρίπολης.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του arcadia938.gr, το αυτοκίνητο βγήκε εκτός πορείας την ώρα της εκκίνησης, μετά από επαφή με άλλο όχημα, με αποτέλεσμα να κατευθυνθεί προς τους θεατές. Και τα 4 άτομα μεταφέρθηκαν στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο με μικροτραυματισμούς και είναι εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με έκτακτη ανακοίνωση:

«Κατά τη διάρκεια του 2ου αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Αυτοκινήτων, στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Τρίπολης, και ειδικότερα του δεύτερου αγώνα της Κατηγορίας Τουρισμού, το αυτοκίνητο με το Νο28 (Χασάπης Τρύφωνας, Citroen AX Maxi/E11) μετά από επαφή με άλλο αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια της εκκίνησης παρέκκλινε της πορείας του και παρέσυρε τη σειρά προστατευτικών κιγκλιδωμάτων. Ως αποτέλεσμα, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης "Η Ευαγγελίστρια" δύο ανήλικοι 9 και 15 ετών, μια γυναίκα 47 ετών και ένας άνδρας 38 ετών. Καθώς αναμένεται η επίσημη τοποθέτηση των ιατρών του Νοσοκομείου μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων, οι πληροφορίες μέχρι ώρας αναφέρουν ότι οι δύο ανήλικοι θα διανυκτερεύσουν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, ενώ η 47χρονη και ο 38χρονος μετά τις πρώτες βοήθειες πήραν εξιτήριο. Το Αθλητικό Σωματείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. θα επανέλθει με νεότερη ενημέρωση μόλις υπάρξει επίσημη».

Δημοφιλή