Ο Matthew Perry δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη με τον εθισμό. Νέες αποκαλύψεις για τον αγαπημένο Chandler από το «Friends»

NEW YORK, NY - JUNE 05:  Matthew Perry is seen on stage during the opening night curtain call of 'The End Of Longing' at Lucille Lortel Theatre on June 5, 2017 in New York City.  (Photo by Mike Pont/WireImage)
NEW YORK, NY - JUNE 05: Matthew Perry is seen on stage during the opening night curtain call of 'The End Of Longing' at Lucille Lortel Theatre on June 5, 2017 in New York City. (Photo by Mike Pont/WireImage)

O Chandler της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Friends» έχει κερδίσει για πάντα την αγάπη μας, για όλες εκείνες τις υπέροχες στιγμές γελοίου που μας χάρισε επί χρόνια και συνεχίζει να μας χαρίζει κάθε φορά που βλέπουμε σε επανάληψη κάποιο επεισόδιο. Και ως κατά κόσμον Mathew Perry έχει κερδίσει και την εκτίμησή μας γιατί μίλησε ανοιχτά για τη μάχη που έδινε με τον εθισμό του στο αλκοόλ και τις ναρκωτικές ουσίες. Γι αυτό και δεν μπορούμε να μην νιώσουμε θλίψη μαθαίνοντας πως όπως φαίνεται σε αυτή τη μάχη δεν έχει καταφέρει να βγει νικητής παρά την εντύπωση που υπήρχε πως είχε βρει και πάλι τον εαυτό του.

Οι αποκαλύψεις για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή την περίοδο ήρθαν από την μια γνωστή σταρ της βιομηχανίας του πορνό με την οποία διατηρούσε σχέσεις και τώρα έδωσε στη δημοσιότητα μηνύματα στα οποία ο Perry εμφανίζεται να την παρακαλάει να του βρει μεγάλες ποσότητες μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων όπως Vicodin.

Η Maddy O'Reilly υποστηρίζει πως παρά την ολοκλήρωση του προγράμματος αποτοξίνωσης, ο Perry φαίνεται πως έχει πέσει ξανά στη παγίδα του εθισμού και τις τελευταίες ημέρες την βομβαρδίζει με μηνύματα στα οποία ζητά τη βοήθεια της, δηλαδή να του βρει φάρμακα και δηλώνει πως είναι διατεθειμένος να πληρώσει όσο-όσο.

Η ίδια, μιλώντας στην Daily Mail και δίνοντας στη δημοσιότητα τα μηνύματα που έχουν ανταλλάξει, δηλώνει σοκαρισμένη.