Ποιος είναι ο 37χρονος που μαχαίρωσε αστυνομικό γιατί του έκοψε κλήση στη Γλυφάδα

Ποιος είναι ο 37χρονος που μαχαίρωσε αστυνομικό γιατί του έκοψε κλήση στη Γλυφάδα
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου
Eurokinissi

Δύο φορές είχε εγκλειστεί σε ψυχιατρική κλινική στο παρελθόν ο 37χρονος, ο οποίος μαχαίρωσε το μεσημέρι της Τρίτης αστυνομικό της Τροχαίας Ελληνικού που του έκοψε κλήση στην πλατεία Εσπερίδων στη Γλυφάδα.

Ο 37χρονος είναι κάτοικος Γλυφάδας, ζει με τη μητέρα του και αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας. Όπως είπε στους αστυνομικούς μετά τη σύλληψή του, δεν ήθελε να κάνει κακό στους ένστολους και δεν αντιλήφθηκε καν ότι τα θύματά του ήταν αστυνομικοί. Ο 37χρονος ανέφερε ότι στο μυαλό του είχε ότι επρόκειτο για άτομα που πήγαν στην περιοχή για να κάνουν φασαρίες και τσαμπουκάδες.

Στην κατοχή του είχε ένα τραπεζομάχαιρο με το οποίο τραυμάτισε έναν αστυνομικό της Τροχαίας Ελληνικού, ο οποίος διακομίστηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του. Το τραύμα που φέρει είναι στην κοιλιακή χώρα. Ο 37χρονος προσπάθησε να μαχαιρώσει και δεύτερο αστυνομικό, χωρίς να τα καταφέρει. Το επεισόδιο ξεκίνησε χθες όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να κόψουν κλήση στο αυτοκίνητο του δράστη, το οποίο ήταν σταθμευμένο παράνομα στην πλατεία Εσπερίδων. Ο 37χρονος άρχισε την επίθεση σε βάρος τους, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή και χρειάστηκε καταδίωξη για τη σύλληψή του.

Δημοφιλή