ΔΙΕΘΝΕΣ
24/11/2017 12:14 EET | Updated 24/11/2017 12:15 EET

Tραυματιοφορείς εκπλήρωσαν την τελευταία επιθυμία ετοιμοθάνατης γυναίκας

Siewwy84 via Getty Images
australia pacific coastline near Sydney entrance to Botany bay view on Bare island with navi citadel connected by historic wooden bridge at sunrise

Η κάθε εικόνα κρύβει τη δική της ιστορία. Το ίδιο συμβαίνει και μ'αυτή που κυκλοφόρησε την Παρασκευή στο διαδίκτυο προκαλώντας συγκίνηση σε όσους διάβασαν όσα ξεδιπλώνονται πίσω από αυτή.

Οι τραυματιοφορείς του Queensland Ambulance Service (QAS) ένωσαν τις δυνάμεις τους προκειμένου να κάνουν πράξη την τελευταία επιθυμία μιας γυναίκας που βρισκόταν στο τελευταίο στάδιο της ζωής της. Την μετέφεραν στην παραλία και η γυναίκα λίγες μέρες αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή.

Την φωτογραφία τράβηξε η νοσηλεύτρια Danielle Kellan ενώ την δημοσιοποίησε στη σελίδα της μονάδας στο facebook. Ήδη έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ τα σχόλια προκαλούν τεράστια συγκίνηση.

Ο επικεφαλής της ομάδας που ανέλαβε τη μεταφορά της γυναίκας είπε στους δημοσιογράφους πως η ασθενής βρισκόταν στο τελικό στάδιο της ζωής της και εκείνοι έκαναν απλά αυτό που έπρεπε για να φύγει χαρούμενη.

Όπως ο ίδιος εξηγεί ζήτησε άδεια από τους προϊσταμένους του πριν βγάλει τη γυναίκα από το ασθενοφόρο. «Υπάρχουν ειδικές περιπτώσεις που οφείλουμε να ξεπερνάμε τον εαυτό μας, όταν πρόκειται να βοηθήσουμε έναν άνθρωπο», είπε χαρακτηριστικά.

«Μπορεί να θεωρείται ένα δύσκολο επάγγελμα, όμως δεν θα άλλαζα ποτέ αυτές τις εμπειρίες ζωής», συμπληρώνει.

Οι χρήστες των social media επαίνεσαν τους νοσηλευτές για την πράξη τους.

Πηγή: news.com